BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.309,79
HABER /  DÜNYA

Yasak ilişki çılgınlığı kadınlar rağbette

Ashley Madison isimli yasak aşk sitesi haclenmesine rağmen daha da büyüdü. Evlilik dışı ilişki arayanlar yasak aşk için bu siteye rağbet ediyor.

Abone ol

Evli kişilere çöpçatanlık hizmeti veren internet sitesi Ashley Madison, bilgisayar korsanları tarafından üye bilgilerinin çalınması ile yaşanan skandalın, büyümesini engellemediğini açıkladı.

Ashley Madison'ın sahibi şirket Avid Life Media, geçen hafta siteye yüz binlerce yeni üyenin katıldığını belirtti.

Sloganı "Hayat kısa, bir ilişki yaşayın" olan Ashley Madison'un üyesi 33 milyondan fazla kişinin hesap detayları çalınmış ve Ağustos ayı içinde internet üzerinden yayınlanmıştı.

Kendilerini Impact Team (Darbe Takımı) olarak tanımlayan bilgisayar korsanları, üyelerin adreslerinden kredi kartı bilgilerine kadar tüm detaylara eriştiklerini açıklamıştı.

Hackerlar, daha önce siteye üye olup üyeliklerini kapatanların kişisel bilgilerine dahi eriştiklerini ifade etmişti. Bu olay, sitenin aktif kadın üye sayısıyla ilgili de soruları gündeme getirmişti.

KADINLAR DAHA ÇOK

150824155422_ashley_madison_640x360_pa_nocredit.jpgSızdırılan bazı şirket maillerinde, sahte kadın üye profillerinin açıldığı ima ediliyor.

Şirket son açıklamasında "bazı gazetecilerin sitenin kadın üye rakamları hakkında yanlış varsayımlarda bulunduğu" belirtti.

Açıklamada, "Yalnızca geçen hafta, platformumuzdaki kadın üyeler 2,8 milyondan fazla mesaj gönderdi" ifadesi yer aldı.