BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,04
HABER /  MEDYA

Yasak Elma 11.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Ender eve geri döndü

Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yasak Elma 10.son bölümü ile şaşırttı. Oğlunun hastalığını bahane eden Ender, eve geri döndü. Yasak Elma 10.son bölüm ardından Yasak Elma 11.yeni böüm fragmanı yayınlandı. İşte Yasak elma 11.yeni bölüm fragmanı.

Abone ol

FOX TV ekranlarında bir anda yükselişe geçen Yasak Elma 10.son bölüm ile nefesleri kesti. Erim'in hastalığını bahane eden Ender, Halit'in evine geri döndü. Yasak Elma 10.son bölüm ardından Yasak Elma 11.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin önce Yasak Elma 10.son bölüm özetine bakalım hemen ardından Yasak Elma 11.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

YASAK ELMA 10.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Alihan’ın korkuları yüzünden verdiği ani karar, Zeynep’i perişan eder ve işten ayrılmaya karar verir. Alihan ise ondan ayrılmasına rağmen onu her gün görmemeyi kabul edemez.

Bu arada şirkete Alihan’ın Amerika’da çalışan üst düzey yöneticisi Cem genel müdür olarak gelir. Ender Yıldız’ı  bütün cemiyete rezil etmenin yolunu bulur. Erim’in anı rahatsızlığı Halit’i hayati bir karar vermek zorunda bırakır. Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

YASAK ELMA 11.YENİ BÖLÜM FRAGMANI