BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Yasak aşkın altından seri katil çıktı

Evli sevgilisi için 3 kişiyi öldüren Ethem S. dördüncü cinayete hazırlanırken yakalandı.

Abone ol

Bilecik'te 7 yıldır birlikte olduğu evli sevgilisi için 3 kişiyi öldüren TIR şoförü Ethem S. 4'üncü cinayete hazırlanırken yakalandı.

Zanlı ve sevgilisi Sevgi G., tutuklandı. İlk cinayet Osmaneli İlçesi'nde 1 Kasım 2006'da işlendi. Bu tarihte Arif Sivri (40), bıçaklanıp, başından vurulmuş halde bulundu. 13 Mart 2008'de ise Ragıp Işık (38) kafasına yakın mesafeden ateş edilerek öldürüldü. 30 Mayıs 2009'da ise yine başından tek kurşunla vurularak öldürülen Necdet Badem'in (43) cesedi mesire alanında bulundu.

İlçe sakinleri, öldürülen kişilerin, evli ve 2 çocuk annesi Sevgi G. İle ilişkisi olduğunu söyledi. Bir güvenlik görevlisiyle evli olan Sevgi G.'nin telefonları dinlendı. 30 yaşındaki kadının TIR şoförü Ethem S. ile ilişki yaşadığı ve bir görüşmede, "Bazı kişiler hakkında dedikodu yapıyor" dediği belirlendi. Ragıp Işık ve Necdet Badem'i öldüren mermilerin aynı silahtan çıktığını belirledi. Şüphelinin kullandığı TIR, önceki gün, Osmaneli girişinde durduruldu. Cinayet silahı TIR'da bulundu. Cinayetleri itiraf eden Ethem S., tutuklandı.