BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,48
HABER /  GÜNCEL

Yasak aşkı için şeytani plan

Hakkari'de yasak aşk ölüm ile sonuçlandı. İşte yalan sözlerle kocasını öldürten kadının ilginç hikayesi..

Abone ol

Hakkari'de tanıştığı sevgilisi Keşfettin Öveç'e (23) 7 yıllık eşi Recep İnan'ı "Beni döven ağabeyim" diye tanıtarak öldürten 4 çocuk annesi Keriman İnan'ın yasak aşk uğruna yaptıkları, film senaryolarını aratmadı.

Sevgilisine hiçbir şeyden habersiz yatağında yatan kocasını 23 yerinden bıçakyarak öldüren Keşfettin Öveç ile Keriman İnan (27) birlikte cezaevine girdi.

Emniyet Müdürlüğünde yardımcı personel olan Recep İnan'ın (32) cenazesi, memleketi Hakkari'yei gönderilince ortada kalan 4 çocuk Zübeyda Hanım Çocuk Yuvası'na teslim edildi.

HEM ALDATTI HEM ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


MANİSA'nın Akhisar İlçesi'ne bağlı Süleymanlı Beldesi'nde, 36 yaşındaki İsmail S., başka bir kadınla ilişkisini kabul etmediği için tartıştığı 13 yıllık eşi 3 çocuk annesi 33 yaşındaki K.S.'yi öldüresiye dövdü. İsmail S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Süleymanlı'da oturan İsmail S., başka bir kadınla olan ilişkisini kabullenmek istemeyen 13 yıllık eşi 3 çocuk annesi K.S. ile geçen salı günü tartıştı. Tartışma kavgaya dönüştü. Feci şekilde dövülüp gece yarısı eşi tarafından kapının önüne konulan kadın, çareyi aynı sokakta oturan eşinin anne ve babasının evine sığınmakta buldu. İddiaya göre, eşinin anne babasının evine sığınmasına da öfkelenen İsmail S. bu kez iyice çılgına döndü. Eşini burada da öldüresiye döven İsmail S., komşuların haber verdiği jandarma ekiplerince durdurulabildi. Gözaltına alınan İsmail S., jandarma karakoluna götürülürken, Akhisar Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen eşi K.S.'nin de hayati tehlikesi bulunduğu saptandı. İsmail S. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Yüzü tanınmayacak hale gelen K.S. ise 4 gün Akhisar Devlet Hastanesi'nde yattıktan sonra, Önce Akhisar Huzur Evi'ne götürüldü, oradan da kadın sığınma evine yönlendirildi. Bunun üzerine K.S. sığınma evine gitmek istemeyip Akhisar'ın Medar Beldesi'ndeki babaevine sığınma kararı aldı. Medar Beldesi Belediye Başkanı Süleyman Ege, şiddete maruz kalan K.S.'ye her zaman sahip çıkacaklarını belirterek, "Onun ve çocuklarının ihtiyaçlarının karşılamak için elimizden gelen yardımı belediye olarak yapacağız. Bir ev tutup içinin eşyalarını düzeceğiz. Avukatlarımız da boşanma davasını takip edecek" dedi.

60 yaşındaki baba Akif Cevdet Ezircan da "Ben kızımı artık oraya geri yollamam. Torunlarım ile kızıma bakarım. Ben babasız öksüz büyüdüğüm için, bugüne kadar damadımın yaptıklarını katlandım. Torunlarım babasız büyümesin diye. Ama artık bu son oldu" diye konuştu.

SEVGİLİSİYLE ARKADAŞ OLMASINI İSTEDİ
İddiaya göre, dayakçı koca eşini sevgilisiyle arkadaş olmaya ikna etmeye çalıştı, bunu kabul etmeyen karısını bu kez 'Bunu yapmazsan sana işkence yaparım' diye tehdit etti.

Yaşadığı olayın şokunu uzun süre atlatamayan kadın, 'Sevgilisiyle arkadaş olmamı, bu sayede onun evine rahatlıkla girip çıkabilmeyi hatta ameliyat olduğumda bile çocuklarımı o kadına bırakmamı istiyordu. O gece beni döverken 'Sabah namazı okunmadan ölmüş olacaksın' diyordu' diye konuştu.

ARANAN KATİL EŞİ ÇIKTI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKAYIN..

[PAGE]


Erzurum'da önceki gün evinde 17 yerinden bıçaklanarak öldürülen Emniyet Müdürlüğü'nde görevli teknisyen yardımcısının katil zanlısı olarak eşi ve bir kişi tutuklandı.

Yakutiye ilçesi Muratpaşa Mahallesi İskenderpaşa Caddesi 23/2 sayılı binada ikamet eden Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde teknisyen yardımcısı olarak görev yapan Recep İnan, 9 Şubat 2011 gecesi saat 23.30 sıralarında evinde vücudunun 17 yerinden bıçaklanmış ve kaldırıldığı Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

 Olayla ilgili olarak Recep İnan'ın eşi K.İ. gözaltına alınırken, çiftin daha önceden tanıdığı Hakkari'nin Şemdinli ilçesi nüfusuna kayıtlı K.Ö. (23) de 10 Şubat'ta Ağrı'da yakalanarak gözaltına alındı. Bugün akşam saatlerinde adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15 GÜNDÜR KATIPTI CESEDİ BULUNDU
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN.. 

[PAGE]

Denizli'de 15 gün önce kaybolan 2 çocuk babası Necdet Yalçınkaya'nın cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, 2 çocuk babası Necdet Yalçınkaya (42) 15 gün önce kayboldu.

Yalçınkaya'nın ailesi, kayıp şahsın bulunması için emniyete başvurdu.

Bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Sümer Mahallesi Eskihisar Hayvan Pazarı Yolu'nda tarla kenarındaki bir ağacın altında Yalçınkaya'nın cesedini buldu.

Boğazına ip takılı olarak bulunan ceset, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

Tekstil işçisi olan Yalçınkaya'nın psikolojik sorunlar yaşadığı, daha önce de kaybolduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

SİLAH ZORUYLA CİNSEL İLİŞKİYE Mİ ZORLADI? HABERİN DEVAMI SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]




Çorum'da otomobille Çomar Barajı'na gelen çiftleri silah zoruyla cinsel ilişkiye zorladığı ve gasp ettiği iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı.

Çorum Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu olarak yargılanan sanık A.O.B., ifadesinde suçlamaları reddederek, "Allah biliyor benim bu işle alakam yok" dedi. Çomar Barajı'na boş bira şişelerini toplamak için gittiğini öne süren A.O.B., bugüne kadar hiç kimse ile kavga etmediğini belirtti. Kızının böbrek hastası olduğunu ve tedavisi için para gerektiğini anlatan sanık A.O.B, "Baraja haftada bir kez gidiyordum. Daha öncesinde baraja gidiyordum ama sıkça değil. Benim bu işle alakam yok. Ben kimsenin bir şeyini
almadım" dedi.

Mahkemeye heyeti, duruşmaya katılmayan tanıkların bir dahaki duruşmaya zorla getirilmeleri ve A.O.B'nin tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Çomar Barajı çevresinde araç içerisinde birlikte olan çiftleri bir süre izledikten sonra elindeki av tüfeğini doğrultup önce araç içerisindekilerden sevişmelerini isteyip, daha sonra çiftlerin eşyalarını gasp ettiği iddia edilen A.O.B., İl Jandarma Alay Komutanlığı tarafından 28 Aralık 2010'da düzenlenen operasyonla yakalanmıştı.



"ANNEME VE KARDEŞLERİME İYİ BAKIN" DİYE NOT BIRAKAN KIZ NE YAPTI? HABERİN DEVAMI SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]




Van'ın Muradiye ilçesinde 20 yaşında bir kız, "Anneme, kardeşlerime iyi bakın" notu bırakarak av tüfeğiyle intihar etti.

Muradiye Şehit Mehmet Bey Mahallesi Küme Evler semtinde ikamet eden Nuran T., evde yalnız olduğu sırada bilinmeyen bir nedenden dolayı av tüfeğini karnına dayayıp ateşledi. Çarşıdan eve dönen ağabey Mehmet T., kardeşini kanlar içinde görünce komşularına seslendi. Eve gelen 112 Acil Servis ekibi, genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde inceleme yapan savcılık ve polis ekipleri olayın ilk tanıklarından Mehmet T.'nin ifadesini alırken, şoku atlatamayan anne Kudret T.'nin ifadesi hala alınamadı. Muradiye Devlet Hastanesi morguna gönderilen Nuran T.'nin cenazesi, buradaki işlemlerin ardından otopsi için Van'a gönderildi.

Anne Kudret T.'nin, olay sırasında Hakkari Fen Lisesi 3. sınıfta okuyan evin küçük kızı Pınar T.'nin nakil işlemleri için Van'da bulunduğu öğrenildi. İntihar eden Nuran T.'nin, ağabeyine hitaben, "Aklım bir gidip bir geliyor. Anneme, kardeşlerime iyi bakın. Beni de yanlış anlamayın. Sizi seviyorum" yazılı bir not bıraktığı belirtildi.

Komşuları, Nuran T.'nin iki yıl önce gözleri önünde kaybettiği babasını çok sevdiğini, ağabeylerinin ise kız kardeşlerine çok iyi baktıklarını anlattı. Öte yandan, ilçeye bağlı Balaklı köyünde11 Ocak 2011 tarihinde 27 yaşındaki 6 aylık bebek annesi Senem S.'nin, 18 Ocak'ta Tansu köyünde 18 yaşındaki Garip Ö.'nün ve son olarak Nuran T.'nin intihar etmesi vatandaşları düşündürdü. Nuran T.'nin komşuları, "Arka arkaya meydana gelen intihar olayları endişe verici. Bu olaylar bizi, 'Bu kadınlara neler oluyor?' diye düşündürüyor" yorumunu yaptı.

YAKIN DÖNEMDE BU DOLANDIRICILAR SİZE RASTLAYABİLİR ... HABERİ SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]




Kırıkkale'de kendisini AK Parti milletvekili adayı olarak tanıtıp halkı dolandırdığı iddia edilen bir kişi, polis tarafından yakalandı. Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan şahıs adliyeye sevk edildi.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Hızsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda, kendisini milletvekili adayı olarak tanıtıp iş bulma vaadiyle halkı dolandırdığı iddia edilen Turan P. isimli şahsı gözaltına aldı.

Turan P.'nin, iş arayan vatandaşlardan diploma ve nüfus cüzdanı fotokopisi, KPSS sonuç belgesi ile birlikte 80 TL dosya masrafı aldığı öne sürüldü. Sahte vekil adayı, Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan zanlı avukatı Süleyman Eker, "Detaylı bilgi yok. Olay şu anda soruşturma aşamasında. Bir internet sitesi olduğunu, bu siteye kendisine sempati duyan 6 bine yakın kişinin mesaj attığını, Kırıkkale Balışeyh doğumlu olduğunu, bu siyasi partiye gönül verdiğini ve bir nefer gibi çalışacağını söyledi. Kendisi Ankara'da ikamet etmektedir. Aday adayı olduğunu kendisi söylüyordu fakat resmi bir açıklamada bulunmamıştı. Kesin olarak partiye başvurmamıştı. Ancak, 'Sempati duyuyorum,
çalışıyorum' demişti. Kendisine yapılan bir komplo olduğunu söylüyor. Suçlamaları kabul etmiyor. Belge veya para aldığına dair bilgiler geldiğinin belirtilmesi üzerine, kendisi bu konu ile ilgili bir bilgisinin olmadığını söyledi" şeklinde konuştu.