BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.278,43
HABER /  GÜNCEL

Yarsav Başkanını yakan belge!

Ömer Faruk Eminağaoğlu ile ilgili başlayan tartışmalar sürüyor. Yarsav Başkanı hakkında bu kez ilginç bir belge ortaya çıktı!

Abone ol

Yarsav Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun skandal belgeleri ortalığa saçıldı. Hafta başında hararetlenen tartışmalar özellikle de yargı mensupları arasında bomba etkisi yaratırken Eminağaoğlu hakkında bir belge daha ortaya çıktı!

Aktifhaber'in ortaya koyduğu ikinci skandal belgeye göre Eminağaoğlu sıradan sayılan bir "batın" ameliyatı geçiriyor. Ameliyat tarihi 18/10/1984.. Bu tarih hem ameliyat raporunun üstünde hem de Yarsav Başkanı'nın "çürük" raporunun üstünde mevcut.

Şavşat doğumlu Eminağaoğlu'nun doğum tarihi 1967. Yani ameliyat olduğunda 17 yaşında ve askerlikle ilgili herhangi bir işlem yapması, muayeneye gitmesi sözkonusu bile değil.

Birkaç haftada tamamen düzelen batın ameliyatının etkileri Eminağaoğlu 20 yaşına gelene kadar, tamamen yokolmuş olmalı. Eminağaoğlu'nun askerlik muayenesinde de doğal olarak "sağlam" raporu alması gerekiyor. -Zaten öyle de olmuş-

Fakat tıpkı Sağlam Raporu'nda yapılan oynamalar gibi, Eminağaoğlu'nun çürük raporunda da çelişkiler var. Ve bu çelişkilerin temelinde de sözkonusu batın ameliyatının tarihi var.

Ameliyat Raporu'nda; Ameliyat tarihi olarak 1984 gözüküyor ama o tarihte 17 yaşında olması gereken Eminağaoğlu'nun "yaş hanesine" 17 değil 20 yazılmış.

Rapordaki büyük çelişki!
Esas çelişki "ÇÜRÜK" raporunun üstünde var. Raporda ameliyat tarihi olarak 18/10/1984 yazıyor. Taburcu tarihi olarak ise 30/10/1988 yazıyor. Bu tarihlere bakılırsa Eminağaoğlu bir batın ameliyatı sonrası tamı tamına 4 yıl 20 gün hastanede yatmış.

Oysa Eminağaoğlu'nun hayatında 4 yıllık bir yatalaklık dönemi yok.

 
Raporda Ameliyat tarihinin nasıl
yeni gösterildiği 1984 tarihinin
sonradan 1988 yapıldığı açıkça
görülüyor .

İşin sırrını çözmek için raporu biraz daha incelediğimizde herşey ortaya çıkıyor. Raporda ameliyat tarihi olarak önce 18/10/1988 yazılmış. Sonra muhtemelen bu tarihle Eminağoğlu'nun çürük raporu işlemleri yürütüldükten sonra birkaç kez daktilo vurgusuyla ameliyat tarihi düzeltilmiş ve 1988 kısmının sonundaki 8 rakamı 4'e çevrilmiş.

Yani Eminağaoğlu'nun dört yıl önce hastanede bulunan orjinal ameliyat tarihine uydurulmuş. Ameliyat tarihi yeniden 18/10/1984 yapılmış.

Peki Bütün Bunlar Niye Yapılmış?
Çünkü Eminağaoğlu'nun "ÇÜRÜK" raporu alabilmesi için ameliyat tarihinin yeni gibi gösterilmesi gerekiyordu. Böylece ameliyat tarihi önce 1988 yazılarak yeni gibi gösterilmiş. "Askerliğe Elverişli Değildir" mührü vurulduktan sonra da belge dosyalanırken, gerçek ameliyat raporuyla fark olmasın diye daktilo vurgusuyla 1988 yeniden 1984 yapılmış.

İşte söz konusu belge;

1- İşte Eminağaoğlu'nun Çürük Raporu... Raporda Ameliyat tarihinin nasıl yeni gösterildiği 1984 tarihinin sonradan 1988 yapıldığı açıkça görülüyor .