BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.496,55
HABER /  GÜNCEL

Yarkadaş ekranda tövbe etti

Barış Yarkadaş, AK Parti için yaptığı tahmin sonrası anketlere tövbe etti

Abone ol

TV 8 ekranlarında Haber Aktif'e konuk olan gazeteci Barış Yarkadaş canlı yayında çifte şok yaşadı. Yarkadaş, geçtiğimiz gün yumrukların sıkıldığı bir polemik yaşadığı Hakan Bayrakçı'nın yakın takibi altında. Dün Habertürk'e telefonla bağlanarak Yarkadaş'a çatan Bayrakçı bugün de TV 8'e bağlanarak Yarkadaş'ı uyardı.

CNN Türk'te Tarafsız Bölge'de başlayan kavga bir kanaldan diğerine sürüyor. Hakan Bayrakçı, canlı yayında üstüne yürüdüğü Barış Yarkadaş'ı dün Habertürk'te eleştiren Bayrakçı bu kez TV 8 ekranlarına bağlanarak polemiği sürdürdü. Gazeteciler.com'un haberine göre Yarkadaş'ın kendisine yine hakaret ettiğini savunarak yayına bağlanan Bayrakçı "Beyfendi her çıktığı programda benden bahsediyor, benle ilgili bazıları dava açmama neden olabilecek hakaretler ediyor. Ben ise O'nun olmadığı hiç bir programda O'nun ilgili ısrarla konuşmuyorum. Sadece bunun giderek hoş olmayan bir noktaya gittiğini söylemek için aradım'' dedi.

Programın moderatörü Gökmen Karadağ 'biz yayın boyunca bir hakarete şahit olmadık' dese de Bayrakçı, Yarkadaş'ı dava edebileceğini söyledi.

MODERATÖRDEN KASET SÜRPRİZİ

Barış Yarkadaş'ın programda yaşadığı bir diğer zorluk ise Gökmen Karadağ'ın sürprizi oldu. Karadağ, Yarkadaş'ı seçim öncesinde konuk ettiği bir programda seçim tahminlerini aldığını hatırlatarak o yayının kasetini ekranlara getirdi. Yarkadaş, AKP için 'en çok 280 vekil çıkartacak' dediği seçim tahmini ekrana gelince zor durumda kaldı. Yarkadaş, seçim tahmini ekrana gelince 'bir daha anketlerle ilgili asla konuşmam' demekle yetindi.

AHMET KEKEÇ: DİKKAT HAKAN BAYRAKÇI GELİYOR!

Yarkadaş TV 8'den sonra Ülke TV ekranlarında En Sıra Dışı'na konuk oldu ama Hakan Bayrakçı gerilimi peşini bırakmadı. Ahmet Kekeç'in konuğu olan Yarkadaş, Kekeç'in dokundurmalarına maruz kaldı. Kekeç tartışmada yer yer 'dikkat Hakan Bayrakçı geliyor' diyerek Yarkadaş'a takılmadan geçmedi.

İşte o anlar:

video