GÜNDEM
Güncelleme :31-12-2008 17:34|Haber Tarihi :31-12-2008 17:340 YorumYarın hava nasıl olacak?
- İstanbul’da rüzgar hafifledi, karla karışık yağmur, yüksek ilçelerde aralıklı kar yağışı bugün de sürüyor. Yarın hava açıyor. Cuma sıcaklık artışa geçecek.
- Ankara’da bugün dondurucu soğuk var, Buzlanmaya dikkat, sıcaklık gündüz -4, gece -7 derece.
- İzmir güneşli olsa da rüzgarlı ve çok soğuk, hissedilen sıcaklık 5-6 derece Cumartesi yağış gelecek.
- Bursa kar yağışlı, yarın güneşli olacak.
- Adana aşırı soğuk.
Bugün;
İstanbul 4
Ankara -4
İzmir 8
Bursa 4
Adana 8 derece
Yurdun iç ve doğu bölgelerinde gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiği bildirildi. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yağışların, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinde aralıklarla devam edeceği tahmin ediliyor.
Karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların, Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Yurdun iç ve doğu bölgelerinde ise gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı görülecek.
Hava sıcaklığı, iç ve doğu bölgelerde 2-4 derece azalırken, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, kıyı Ege ile Akdeniz'de kuvvetli esmesi bekleniyor.
BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU
Marmara’da günlerdir sert esen poyraz bugün hafifledi. Sıcaklık ancak hafta sonu biraz artacak. Trakya’da hava güneşli olsa da Bursa, Sakarya, Bilecik arasında aralıklı kar sürüyor. Trakya’da ise hava açık olduğundan ayaz var. Yarın yağış yok, hava açıyor, Cuma sıcaklık artışa geçecek. Bugün Edirne 3, Kocaeli 4, Balıkesir 5 derece.
İç Anadolu Sibirya soğuklarını yaşıyor. Sıcaklık Sivas çevresinde gündüz dahi -10 derece. Önemli bir yağış da yok, akşama doğru Sivas, Yozgat çevresinde kar olabilir. Hatta gece birçok kentte hava açacağından ayaz ve buzlanma da olacak. Eskişehir -4, Niğde -10, Sivas -11 dereceye iniyor.
Ege Bölgesi’nde hava parçalı bulutlu, ancak rüzgarlı ve soğuk. Yarın rüzgar zayıflıyor. Cuma lodosla birlikte sıcaklık artışa geçecek. Lodosun ardından Cumartesi günü sağanak yağış da geliyor. Yarın Muğla 6, Afyon -4 derece.
Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Sibirya soğukları güneye kadar indi. Akdeniz ve Güneydoğu bugün çok daha soğuk, denize kıyısı olmayan ilçelerde sıcaklık -2 derece ve altına kadar indiğinden, zirai dona karşı sera üreticileri tedbirli olmalı. Girne’de yağmur, Güneydoğu’da; Urfa, Diyarbakır, Mardin’de kar yağışı var. Güneydoğu’da gece yağış yerini kuvvetli buzlanmaya bırakacak. Antalya 7, Diyarbakır 1 dereceye iniyor.
Kar kalınlığının birçok kent merkezinde 15 cm’yi geçtiği, yer yer de 45 cm’ye ulaştığı Doğu Anadolu’da bugün kar yağışı kuvvetli. Elazığ, Malatya , Erzincan dışındaki kentlerde yoğun yağacak. Yeni yılın ardından yağışlar kesilip, kuvvetli don başlayacak. Bugün Erzurum -13, Malatya -2, Van -1 derece.
Karadeniz kıyıları da kara kavuştu. Hava bölgenin doğusunda aşırı soğuk, sıcaklık, kıyılarda dahi 4 derecenin altına düştü. Samsun’dan, Trabzon ve Rize’ye kadar hava bugün de kar yağışlı. Bolu çevresinde yağış beklenmiyor. Trabzon 3, Samsun 4, Bolu 0 derece.


GÜNDEMİstanbullular bu habere dikkat!İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle bazı şehir hatları vapur seferleri ile İstanbul Deniz Otobüsü (İDO) seferleri iptal edildi.
MECLİSKomisyon'da kavga: Hadi S... LanTBMM KİT Komisyonu'ndaki görüşmeler sırasında tansiyon yükseldi. AK Partili vekiller ile CHP'liler birbirine girdi.
FUTBOLÖzgenç'ten Trabzonspor taraftarına hitabeTrabzonspor Kongre Üyesi Nurettin Özgenç'ten Trabzonspor taraftarına hitabe...
FUTBOLElazığspor'da teknik direktör belli olduElazığspor'da teknik direktör sonunda belli oldu. Ancak taraftar bu isimden oldukça rahatsız...
BAŞBAKANErdoğan'dan görülmemiş tazminatBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisini Beşşar Esad'a benzeten CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 1 milyon TL'lik tazminat davası açtı
GÜNDEMİşte CHP'nin seçim kitapçığı!Gündeme bomba gibi düşen CHP'nin yeni seçim taktiği haberleri CHP'lileri kızdırdı. CHP Genel Sekreteri Adnan Keskin o kitapçığı internethaber'e anlattı.
DİĞERMuharrem Usta listesini açıkladıTrabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, yönetim kurulu listesini açıkladı.- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
BİLİM-TEKNOLOJİHediye Galaxy Note 2 ister misiniz?Samsung Galaxy Note ll kazanmaya ne dersiniz? İnternethaber Bilgi Yarışması'na katılın, bilgi yarışmasındaki sorulara doğru cevap verin ve hediyeyi kazanın.
GÜNDEMHayri Kozakçıoğlu intihar etti Eski Ohal Valisi Hayri Kozakçıoğlu evinde intihar etti. Yanı başında bir silah bulundu. Kozakçıoğlu'nun intiharı şaşkınlık yarattı.
GÜNDEM'Atatürk gay miydi?' için şaşırtan kararBlogunda bir kişi bunu yazdı. Savcılık 'hakaret yok' kararı verdi. Ağır ceza kararı bozunca sonuç merak konusu oldu.
POLİTİKABahçeli'nin Erdoğan iddiası doğru mu?MHP lideri Bahçeli'nin Beyaz Saray bahçesinde yapılan basın toplantısında 'Erdoğan Obama karşısında pısırık kaldı' iddiası doğru mu? - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Karadayı 33. bölüm fragmanı
- Kuzey Güney ne zaman final yapacak?
- Hürrem Sultan fenalaştı
- Bu dizi de yayından kaldırıldı!
- Muhteşem Yüzyıl 100. bölüm fragmanları
- Da Vinci dizisinde Türklerle ilgili şok sözler
- Mahir Feride'yi böyle kaçırdı
- Muhteşem'den 100. bölüm özel kareler
- Çözüm süreci diziyi yayından kaldırttı
- Behzat Ç.'yi aslında ne bitirdi?
İnternethaber Yayın Grubu Tüm Hakları Saklıdır © 2000-2011 - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz
Tel : +90 212 266 99 99 / Faks : +90 212 266 98 98



























