BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.284,14
HABER /  GÜNCEL

Yarın BiTaksi çevirin çünkü taksi ücreti sadece 1 lira!

İSTANBUL'da yarın yani 1 Mart perşembe günü BiTaksi ile ulaşım sadece 1 lira. Kampanya herkes için sürpriz oldu. BiTaksi 1 lira kampanyası bir kere için geçerli olacak. Peki her yere 1 lira mı alınacak işte ayrıntılar;

Abone ol

İSTANBUL'da yarın taksiler 1 lira... Yolcu arayan taksicilerle taksi arayan yolcuları buluşturan akıllı telefon uygulaması BiTaksi, büyük bir kampanya hazırladı.

Yarın banka, kredi kartı ya da BKM Express seçeneğiyle taksi çağıran yolcular, indirim kodu girmeksizin 1 TL ödeyerek seyahat edebilecek. Kampanyada mesafe sınırı 30 lira ile belirlendi. Yani 30 lira tutan yere kadar ücret 1 lira olarak tahsil edilecek. 30 TL'nin üzerinde yolculuk yapan kullanıcılara ise tutar üzerinden 29 TL indirim uygulanacak.

BKM Express’in de dahil olduğu kampanyada tüm BiTaksi kullanıcıları kampanyadan bir kez yararlanabilecek. İndirim, BiTaksi ödeme ekranında otomatik olarak anında düşülecek. Ocak 2018 itibariyle indirme sayısı 2,6 milyonu geçen uygulamada, 15 milyonun üzerinde yolculuk gerçekleştirildiği de kaydedildi.

Ankara - İstanbul hava tahmini! Profesör açıkladı kar saat...