BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.241,49
HABER /  GÜNCEL

Yaralı polis memuru şehit oldu SON DAKİKA

Kırşehir'deki kazada yaralanan polis memuru Gökhan Emre Örül şehit oldu.

Abone ol

KAYSERİ'den Ankara'ya giden Çevik Kuvvet midibüsünün Kırşehir'de devrilmesi sonucu ağır yaralanan polis memuru 23 yaşındaki Gökhan Emre Örül, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

Kazada şehit olan polis sayısı 4'e yükselirken, yaralı 21 polisin tedavileri ise sürüyor.

Kaza, pazar gecesi, Kayseri- Ankara karayolunun Kırşehir'in Mucur İlçesi girişinde meydana geldi. Başbakan Recep Tayip Erdoğan'un Muş mitingi için karayoluyla Ankara'ya oradan da uçakla geçici görev yerine gidecek 25 Çevik Kuvvet polisini taşıyan, bir polis memurunun kullandığı 38 LV 375 plakalı midibüs, yolun kaygan ve havanın yağışlı olması nedeniyle kontrolden çıkıp devrildi.

Kazada, evli 1 çocuk babası 3 yıllık polis memuru Abdullah Kılıç (32), 2 yıllık polis memuru Resul Erdal Aydemir (33), evli 3 yıllık polis memuru Ömer Aktaş (31) kaza yerinde şehit oldu. 2 yıllık polis memuru Gökhan Emre Örül ağır olmak üzere 22 polis memuru yaralandı.

Kırşehir Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan polis memuru Gökhan Emre Ömül de burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Polis memuru Gökhan Emre Ömül, yaşamını kaybettiği memleketi Kırşehir'de toprağa verilecek.

Yaralı polis memurları Adem Esengül, Evren Kodal, Okan Güvenç, İsmet Kargın, Önder Sayar, Mustafa Uz, Behçet Yılmaz, Nuh Kaya, Mehmet Hanifi, Osman Kanlı, Şahin Çeliktaş, Doğan Durmaz, Yıldırım Kafadar, Fatih Taylan, Turan Gür, Enes Kader, Ömer Elalmaz, Ersin Demir, Resul Erdal Aytemir, Taner Durmaz ve Hüseyin Yüksek'in tedavileri ise Kırşehir ve Kayseri'deki hastanelerde sürüyor.

MİDİBÜSÜN MARKASI

Bu arada 4 polisin şehit olduğu 21 polisin yaralandığı kazayla ilgili daha önceki haberlerde, devrilen 38 LV 375 plakalı midibüsün markası yanlış yazıldı. Polis yetkililerinin ilk anda Isuzu marka ve 2014 model olduğunu söylediği midibüsün, 2009 model ve başka bir marka olduğu açıklandı.