BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.427,59
HABER /  GÜNCEL

Yaprak Dökümü'nün finali şaşırtacak

29 Aralık’ta 4 yıldır süren ekran macerası son bulacak olan Kanal D’nin fenomen dizisi “Yaprak Dökümü”nün finali seyirciyi şaşırtacak

Abone ol

Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı eserinden ekrana uyarlanan dizinin finali kitaptaki gibi bitmeyecek.

Dizinin Ceyda’sı Başak Sayan, “Yaprak Dökümü’nün son bölümünü okudum. Sonuna çok şaşırdım. Benim beklediğimden daha farklı olmuş. Senaristlerimiz yine ters köşe yapmış. Ama tabii ki ne olduğu söylemeyeceğim. 29 Aralık’ı bekleyin” yorumunu yaptı.

Öte yandan dizinin finaliyle ilgili çok sayıda iddia ortaya atıldı. İddialara göre yurtdışına kaçarken vurulan kötü adam Oğuz, iyileşecek ama yine hapse düşecek. Halil Ergün’ün canlandırdığı Ali Rıza Bey’in bahtsız oğlu Şevket de hapisten kurtulacak. Tüm aile bir araya gelecek ama kalp krizi geçiren Ali Rıza Bey’in ölümü herkesi sarsacak. Bir başka iddia da tüm ailenin bir arada mutlu olacağı yönünde... Tüm soruların cevabı 29 Aralık’ta son bulacak.

Dizinin Haydarpaşa Garı’nda yapılması planlanan final galası, garda çıkan yangından sonra iptal edilmişti. “Yaprak Dökümü” dizisinin hazırlanan anı kitabı da yardım amacıyla satışa çıkarılacak.Yaprak Dökümü’nün 29 Aralık’taki final gecesi Pera Palas Otel’de yapılacak. Yaprak Dökümü’nün anı kitabı Omurilik Felçlileri Derneği yararına satışa sunulacak.