BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,01
ALTIN 2.325,72
HABER /  GÜNCEL

Yanlış anne-babaya 'oğlunuz öldü' haberi

ABD'nin Alaska eyaletindeki küçük bir kasabada polis yanlış anne-babaya oğullarının trafik kazasında öldüğünü söyledi. Anne-baba öldü sandıkları oğullarıyla acı haberi vermeye gittikleri kızarkadaşının evinde karşılaştı.

Abone ol

ABD'nin Alaska eyaletindeki küçük bir kasabada polis yanlış anne-babaya oğullarının trafik kazasında öldüğünü söyledi.

Palmer kasabasında yaşanan olayda bir polis memuru Karen ve Jay Priest'e 29 yaşındaki oğulları Justin'in trafik kazasında öldüğünü anlattı.

Çift acı haberi alır almaz uzaktaki akrabalarını aradı ve haberi şahsen vermek için arabayla Anchorage'da oturan oğullarına gittiler.

Priest çifti daha sonra da haberi ulaştırmak için oğullarının kız arkadaşının evine gittiklerindeyse, Justin Priest anne ve babasını kapıda karşıladı.

Kazada ölen kişinin aynı isimde fakat farklı doğum tarihli bir kişi olduğunu tespit eden polis, yanlışlık nedeniyle özür diledi.

Justin Priest sabahın ilk saatlerinde, köpeğini dolaştırmaya hazırlanırken kapının çalındığını duyduğunu ve anne babasını kapıda görünce şaşırdığını söyledi. Daha sonra da anne ve babasının sevinç içinde kendisine sarıldığını anlattı.

Anne Karen Priest "Kapı açıldı ve Justin karşımızdaydı. Ben göremiyordum bile ama eşim ağlıyordu. Ne olduğunu anlamadım, sonra oğlumu gördüm. Hayal mi görüyorum dedim ama gerçekti. Justin neler olduğunu bilmiyordu" dedi.

Justin Priest ailenin sevincinin başka bir ailenin oğlunu kaybetmesi nedeniyle gölgelendiğini de vurguladı.