BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,17
ALTIN 2.247,19
HABER /  GÜNCEL

Yanındaki koruma bakın kim çıktı!

Selam örgütü soruşturması kapsamında suç duyurusunda bulunan AKABE Vakfı Başkanı'nın koruması bakın kim çıktı?

Abone ol

Selam örgütü soruşturması kapsamında telefonlarının dinlendiğini iddia eden AKABE Vakfı üyeleri, kendilerini dinleyenler hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

AKABE Vakfı’nın kurucusu Mustafa İslamoğlu’nun yanında koruma polisi olarak, Zekeriya Öz’ün eski koruması olan Evren isimli polisin görev yapması dikkat çekti.

Selam örgütü soruşturmasında telefonları dinlendiği iddia edilen AKABE Vakfı üyeleri dün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı önündeydi. Vakfın Kurucusu olan İlahiyatçı Mustafa İslamoğlu ile Hilal TV Genel Yayın Yönetmeni Adnan İnanç da vakıf üyeleriyle birlikteydi.a.20140226173348.jpg

Hürriyet'in haberine göre, AKABE Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nasuhi Günay adliye önünde yaptığı açıklamada, “Son günlerde bazı yayın organlarında bazı yayın organlarında AKABE Vakfımızın da aralarında bulunduğu geniş bir kitlenin telefonlarının dinlendiği iddiaları yer almıştır. Vakfımızda çalışan birçok kişinin aralında bulunduğu bu dinlemeler, apaçık bir hak ihlali ve özel hayatın mahremiyetine müdahaledir’’ dedi.