BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

Yalçın Topçu'dan Başbakan'a destek

Yalçın Topçu, İskenderun'da katıldığı ilçe kongresinde içki ve heykel tartışması ile AB konusunda Erdoğan'a destek verdi.

Abone ol

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu, İskenderun'da katıldığı ilçe kongresinde içki ve heykel tartışması ile AB konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiklerini belirterek, "Tüm Alperenler arkanda, sonuna kadar git" dedi.

BBP İskenderun İlçe Teşkilatı'nın 7. Olağan Kongresi'ne katılmak üzere Hatay'ın İskenderun İlçesi'ne gelen Genel Başkan Yalçın Topçu, merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu için yazılan şiir okunurken göz yaşlarını tutamadı. Salonda bir çok kişinin göz yaşını akıttığı şiirle Yazıcıoğlu acısı bir kez daha tazelendi. Kongrede konuşan Genel Başkan Yalçın Topçu, içki ve heykel tartışması ile AB konusunda Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a destek verdiğini söyledi. Muhalefetin içki yasası ile ilgili ortalığı bulandırmaya çalıştıklarını ima eden Topçu, "Hükümet madde bağımlıları içki ile mücadele etmek isterken irileri mecliste çıkartılmak istenilen içki yasağı ile ilgili fırtınalar kopartıyor. Hükümet haklıyım derken adeta kıvranıyor. Başbakan diyor ki tıksırana kadar içiyorlar işte ilmem ne yapana kadar içiyorlar, işte öbür taraf hemen başlıyor, bak işte unu söylerken bile aslında yasaklamak istiyor da gücü yetmiyor. Evet ben buradan açık ve net söylüyorum. Bu nesillerimizi yok eden beladan bu memleketi milleti kurtarmak için bu kanun ne ki daha ötesine git Alperenler seninle olsun. Destekliyorum ve daha ötesine git korkma arkanda alperenler var ilerle" şeklinde konuştu.