BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.489,88
POLİTİKA

Yalçın Akdoğan'dan bomba açıklamalar: Öcalan'ı diri diri gömdüler!

Yalçın Akdoğan PKK ve paralel yapıyı eleştirdi. HDP ve PKK'nın Erdoğan düşmanı gibi gözüküp Öcalan'ı diri diri gömdüğünü söyledi. Akdoğan paralel yapıyı ise Türkiye düşmanı olarak nitelendirdi.

NTV canlı yayınına konuk olan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan çözüm süreci ve paralel yapı ile ilgili açıklamalarda bulundu.



Öcalan'ı diri diri gömdüler!



Çözüm süreci ile ilgli 'Çözüm sürecine kötülük yaptılar. Öcalan'ı diri diri oraya gömdüler. Bunlar, Erdoğan karşıtlığı yapıyormuş gibi gözüküp Öcalan'ı batırmaya çalıştılar. ' şeklinde açıklama yaşan Yalçın Akdoğan paralel yapı hakkında da oldukça sert konuştu.



Bu sadece Türkiye düşmanlığıdır!



Paralel yapı soruşturmasıyla ilgili ise, başka bir amaçla başka bir ülkeye hizmet amaçlı hareket edilecekse böyle yapılır. Kendi ülkenizin ordusunu, istihbarat teşkilatını devirmeye çalışırsanız, hükümeti devirmeye çalışırsanız burada başka bir amaç peşinde koşuyorsunuz demektir. Aslında siz bir casusluk faaliyetinin parçasısınız demektir. Bu Türkiye'ye karşı bir ihanet yapılanmasıdır. Paralel yapı Türkiye düşmanlarıyla uzlaştı. 'One minute'ten sonra bir takım lobiler harekete geçti. Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olan odaklar bir algı operasyonu yürütüyor. Bu sadece Türkiye düşmanlığıdır!'

Sitene Ekle
Etiketler