BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.434,57
HABER /  MEDYA

Yalçın Akdoğan Meclis TV'yi kapattırdı mı?

Akdoğan, "Meclis TV'yi aramam, müdahale etmem, kapattırmam veya bu sebeple yayının kesilmesi gibi bir durum kesinlikle söz konusu olmamıştır" açıklamasını yaptı.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Siyasi Başdanışmanı ve Star Gazetesi Yazarı Yalçın Akdoğan Meclis TV'nin yayına müdahale ettiği yönündeki iddiaları yalanladı.

İddialar üzerine Akdoğan, "Meclis TV'yi aramam, müdahale etmem, kapattırmam veya bu sebeple yayının kesilmesi gibi bir durum kesinlikle söz konusu olmamıştır" açıklamasını yaptı.

Akdoğan sosyal medya hesabından yayınladığı mesajlarda ayrıca, "Rahmani olanlar ahlak, maneviyat, haya, edep derler ama şeytani olanlar istihbarat ve şantaj çetesi gibi her türlü değerin içini boşaltırlar. Teviller, hüsnü zanlar, hikayeler, rüyalar vahameti örtemiyor. İyi ile kötü, hayır ile şer, doğru ile yanlış bir arada götürülürse hayra, iyiye olan güven sarsılır, paralel kötülük asli kimlik olur" ifadelerini kullandı.

İŞTE O TWEETLER
1392127016-screen-shot-2014-02-11-at-3.56.31-pm.png

İDDİALAR NEYDİ?

Twitter'dan yayın yapan "Haramzadeler" hesabının paylaştığı tapelerde Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan'ın Fatih Saraç'ı CHP'lilerin Meclis konuşmalarının yayınlanması nedeniyle uyardığı görülüyor.

Tape kayıtlarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, Saraç'ı "Biz Meclis TV'yi kapattırıyoruz kimse görmesin diye siz canlı Meclis'i veriyorsunuz" sözleriyle uyarıyor. Diğer bir tapede ise Akdoğan'la konuşmasının hemen ardından Saraç'ın Habertürk'ten Abdullah isimli çalışanı arayıp durumu düzeltmeye çalıştığı görülüyor.