BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.498,20
HABER /  MEDYA

Yalaza 16.yeni bölüm fragmanı İbrahim evlenecek mi?

Yalaza 16.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 8 Ocak 2018 tarihinde ekrana gelmesi planlanan Yalaza 16.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalaza 16.yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

TRT 1'in pazartesi günleri ilgiyle takip edilen dizisi Yalaza yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. İbrahim'in evlenip evlenmeyeceği merakla beklenirken yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Arda’nın velayetini alabilmek için Nalan’a evlilik teklif eden İbrahim, Alev’le yüz yüze kaldı. Alev, aileyi bu durumdan kurtarmak için İbrahim’e evlilik teklif eder ama cevap alamadı. Aralarında bir kırgınlık oluştu. İbrahim kızlarına Nalan’la evlendiğini söyler. Akartürk ailesinde şok yaşanır fakat Arda’nın velayeti için yapılan bu evliliğe kimse sesini çıkarmadı. Sosyal Hizmet Görevlileri evi denetlemek için geldiği sırada mutlu bir aile gibi görüneceklerdir. Fakat Nalan uyumak için kendi evine geçtiği zaman görevliler gelir ve işler karıştı. Ejder ise İbrahim’i zor durumda bırakma planlarını gerçekleştirmek için Yaşar’ı kullanmaya başladı. Lakin Ejder’in hedefi sadece İbrahim değildir.

YALAZA 16.YENİ BÖLÜM FRAGMANI