BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,32
HABER /  MEDYA

Yalanlandı onlar geri adım atmadı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yalanlanan sözlerine rağmen bazı twitter fenomenleri geri adım atmadı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ağrı'daki PKK saldırısıyla ilgili çarpıtılan sözlerine tepkiler dinmiyor. Erdoğan'ın HDP'liler için "Lan" dediğini iddia eden twitter fenomenleri, görüntülerin yayınlanmasına rağmen geri adım atmadı. 

Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi-TİM üyeleriyle bir araya geldiği toplantıdaki sözleri sosyal medyayı karıştırdı. Aralarında ünlü gazetecilerin de bulunduğu bazı kullanıcılar Erdoğan'ın HDP'liler için "lan" ifadesini kullandığını yazdı.

ERDOĞAN HDP'LİLERE LAN DEDİ Mİ GÖRÜNTÜYÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medyayı karıştıran bu iddialar görüntülerle yalanlandı. Erdoğan'ın yayınlanan konuşmasında Ağrı'daki PKK saldırısıyla ilgili olarak HDP'liler için "lan" demediği, "yav" ifadesini kullandığı açıkça görüldü.

FENOMENLERDEN ELEŞTİRİ 

Erdoğan'ın sözlerinin çarpıtılmasının twitter'dan tepkiler yükselmeye başladı. Fatih Portakal, Erdoğan ile ilgili paylaştığı tweeti silmedi; ancak düzeltme yaparak Erdoğan'ın konuşmasında "lan" demediği "yav" ifadesini kullandığını yazdı. Portakal bununla da yetinmedi yine Erdoğan'ı eleştirdi;

fatih-portakal1.jpg 

KORAY ÇALIŞKAN: AL ALANI DEMEDİ Mİ? 

O sözlerin yalanlanmasına rağmen twitter'da geri adım atmayan isimlerden biri de Koray Çalışkan oldu. Çalışkan, attığı tweeti düzeltti; ancak Erdoğan'a ait olduğu belirtilen sözleri paylaştı;

koray-caliskan.jpg 

İşte diğer tweetler;

 feyzi.jpg

mehmet-altan.jpg

ferhat-tunc1.jpg