BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.480,32
HABER /  GÜNCEL

Yakalanan teröristten itiraf! Talimatı o şahıs verdi!

HAKKARİ 'nin Yüksekova ilçesinde yakalanan bir PKK'lının üzerinden çıkanlar herkesi şoke etti. Teröristin girdiği evleri soyduğu ortaya çıktı. Yakalanan terörist emri kimden aldığını da itiraf etti.

Abone ol

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yakalanan bölücü terör  örgütü mensubunun üzerinden çalıntı cep telefonu, ziynet eşyası ve fotoğraf  makinesi çıktı.
 
Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, dün Yüksekova'da  yakalanan, üzerinde çalıntı cep telefonu, iki altın bilezik ve kolye bulunan  PKK'lı terörist, ifadesinde tünel açtıkları evlerden hırsızlık yaptığını itiraf  etti.

NE BULURSANIZ ALIN TALİMATI!

"Nuda" isimli kişinin kendilerine "Evlerden saat, kamera, pil ve para  bulursanız alın" dediğini belirten terörist, "Tünel açarken bir evde altınlara  rastladım. Altınların kime ait olduğunu bilmiyorum. Altınları alarak evler  arasında duvarları kırmak suretiyle koridor açmaya devam ettik.

NEREDEN ALDIĞINI BİLMİYORUM

İki sarı renkli  bileziği, bir sarı renkli künyeyi, bir cep telefonunu nereden aldığımı  hatırlamıyorum. Bir fotoğraf makinesini ise Rızgar Tılohan bana hediye etti.  Nereden aldığını bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

ÇALINTI EŞYALARIN FOTOĞRAFLARI YAYINLANDI

Bu arada, yakalanan teröristin üzerinden çıkan çalıntı eşyaların  fotoğrafları ve Şırnak'taki terör operasyonunda bulunan el yapımı patlayıcının  imha edilmesine ilişkin görüntü basın mensuplarıyla paylaşıldı.