BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.246,06
HABER /  GÜNCEL

Yakaladığı köpeğe dakikalarca tecavüz etti

İstanbul Kağıthane'de bir binanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler herkesi şok etti. Görüntülerde bir kişi yakaladığı sokak köpeğine dakikalarca tecavüz ediyor.

Abone ol

Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde bir binanın güvenlik kamerasına tüyler ürperten görüntüler yansıdı. Kamera görüntülerinde kimliği belirsiz bir kişi yakaladığı bir köpeğe dakikalarca tecavüz ediyor.

Mahalle sakinleri köpeklerin davranışlarında günlerdir anormallik olduğunu ancak ne olup bittiğini güvenlik kamerasını izledikten sonrasında anladıklarını anlattı. Hayvanseverler polise şikâyet ettikleri zanlının bir an önce bulunmasını istiyor.

Kamera kayıtlarına göre tarih 17 Ağustos. Saat gece 02.00.Sokakta birkaç köpek görünüyor. 1 saatlik kaydın 25. dakikasında araçların arasından orta yaşlarda, beyaz gömlekli, seyrek saçlı, kirli sakallı kimliği belirsiz bir kişi sokaktaki köpeklerin birini yakalıyor.

Merdivenlerde tuttuğu köpeğe önce eliyle tacizde bulunuyor. Daha sonra köpeği apartmanın merdiven boşluğuna götürüyor. Burada devam eden taciz yaklaşık 30 dakika devam ediyor.

kağithane-köpeğe-tecavüz.jpg
Sosyal medyada dün akşam saatlerinde video özellikle hayvanseverler arasında hızla yayıldı. Hamidiye Mahallesi Nar Sokak’ta yaşayan mahalle sakinleri dün polise güvenlik kamerasının kayıtlarını götürerek kimliği belirsiz zanlının bulunması için şikayette bulundu.

ÖNCE KÖPEĞİ SEVİYORMUŞ NUMARASI

Youtube videosu da yüklenen sapığın yaptıkları an be an güvenlik kamerasında yer alıyor. Önce merdivenlerde köpeğe sevgi gösteren sapık, etrafta kimsenin olmadığından emin olana kadar bekliyor.

kağithane-köpek-sapiği.jpg
SONRA TECAVÜZ EDİYOR

Etrafta kimsenin olmadığından emin olan sapık hayvanı boynundan yakalayarak zemin kattaki merdiven boşluğuna sürüklüyor. Dehşete düşüren görüntülerde sapık adam hayvana dakikalarca tecavüz ediyor.

köpeğe-tecavüz.jpg
BU YÜZE DİKKAT!

Yoldan geçen arabalara bile aldırmayan köpek sapığı tecavüzün ardından hayvanı serbest bırakıyor. Ardından da merdivenlerden çıkıp hiçbirşey olmamış gibi sokak karanlığına karışıyor. Sapığın kameraya en yakın olduğu noktada yüzü net bir şekilde görülüyor.
işte-köpeğe-tecavüz-eden-sapik.jpg
Mahalle sakinlerinden şarkıcı ve aynı zamanda hayvan aktivisti Sevcan Orhan, olayı şöyle anlattı: “Olay benim yaşadığım yerin yan sokağında meydana geliyor. Sokaktaki o köpekleri hepimiz bakıyoruz. Köpeklerin son zamanlarda davranışları bozulmuştu. Kayıtlarda tecavüze uğrayan köpek çok uysaldır. Son günlerdi bizden kaçmaya başladı. Bazı hayvanların yürüyüşü bile değişmişti. Hatta bazılarının cinsel organında yaralar vardı. Tahmin ediyorduk ancak kimin yaptığını bilmiyorduk. Etraftaki kamera kayıtlarını inceledik. Bu görüntüleri görünce emin olduk.”

Bazı mahalle sakinlerinin görüntüleri zabıtaya ve polise verdiğini anlatan Orhan, sapığın bulunması için şikâyette bulunduklarını da anlattı.

'SONRAKİ AŞAMA ÇOLUĞUMUZ ÇOCUĞUMUZ...'

Olayın Nar Sokak’ta meydana geldiğini anlatan bölge sakinlerinden Burcu hanım ise (soyadını vermek istemiyor) o gece hayvanın çığlıklarına uyandığını belirterek, tanık olduğu anları şöyle özetledi:
“Hayvanlar havlayınca birbirlerine zarar verdi sandım. Dışarı baktım. Eşimi uyandırdım. Adamı gördük. Merdivenlere sinmişti. “Napıyorsunuz” diye sordum. “Seviyorum” diye karşılık verdi. “Hayvanı bırakın” dedim. Ama yanına gidemedik. Aşırı sarhoş bir hali vardı. Yanına gidemedik. Kortuk. Adamın hali tavrı iyi değildi. Hiç bir şey yapamadım. Sonra polise haber verdik. Polis geldi ancak adam gitmişti. Bir keresinde de Ramazan ayında benzer bir olay olmuştu. Görüntülerde sadece köpeği götürdüğü görülüyor, tecavüz ettiği net olarak anlaşılmıyordu. Ancak bu kez ne yaptığı çok net. Bu kişinin mutlaka bulunması gerekiyor. Çünkü sonraki aşaması çoluğumuz çocuğumuz... Mahallede baktığımız 4 köpek var. Çocuklar görüntülerdeki köpeğe ‘Alex’ diyor. Biz besliyoruz. Alex şimdi bizden bile kaçıyor...”