BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.414,43
HABER /  MAGAZİN

Yahu insan bu kadar mı mal olur?

Kimileri tutmadı dese de internette kısa sürede fenomen haline gelen Türk Malı, bu kez canlı yayında kahkahalara boğdu.

Abone ol

Yüksel Aytuğ'un, Medyatik programına katılan Türk Malı dizisinin oyuncusu Şafak Sezer'le kahkahalar havada uçuştu. Programda "Şafak, bir adam bu kadar 'mal' olabilir mi gerçekten?" sorusuna başarılı oyuncudan oldukça güldüren bir cevap geldi.

"Türk Malı" dizisinin oyuncularından Şafak Sezer, "Adanalı" dizisinin "Sofia"sı, Miss Turkey 2. Güzeli Serenay Sarıkaya ve Türk Televizyon Tarihi'nin en ilginç yarışma programlarından XXSmall'u sunmaya hazırlanan Ebru Cündübeyoğlu, canlı yayın Medyatik'te Yüksel Aytuğ'un sorularını yanıtladı.

Ayrıca haftanın televizyon gündeminden inanılmaz görüntüler, hayret verici diyaloglar ve izleyenlerin merakla beklediği Pot 5 listesi ile Medyatik yine haftaya damgasını vurdu.

ŞAFAK SEZER: ERMAN KUZU KARAKTERİNİ YARATIRKEN AĞABEYİMİ ÖRNEK ALDIM

Yüksel Aytuğ'un, "Yahu Şafak, bir adam bu kadar 'mal' olabilir mi gerçekten?" sorusuna başarılı oyuncu, "Oluyor tabii. Tayfun (Güneyer) uç karakterleri seviyor. Nereden besleniyorsun derseniz, ağabeyim derim. Erman Kuzu tiplemesini yaratırken ağabeyimi örnek aldım. Mal değil tabii ama, göbekli, bıyıklı, komik bir adamdır. Kendisi Kutsal Damacana 2 filminde de oynadı fakat çok yeteneksiz olduğu için o bölümleri montajda kestim" diye yanıt verdi.

ŞAFAK SEZER: SADECE DUVAR KAĞITLARI AYNI

Yüksel Aytuğ'un "Türk Malı dizisinin ünlü Evli ve Çocuklu dizisini çağrıştırdığı söyleniyor. Bu eleştirilere ne diyorsun?" sorusuna Şafak Sezer'den esprili bir yanıt geldi: "Evet, evdeki duvar kağıtları aynı... Galiba ortadaki kanepe de öyle... Aynı dekoratörle çalışmışız galiba... Başka benzerlik yok..."