BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,46
HABER /  MAGAZİN

Yağmur Banda kimdir? Survivor Gönüllüler 2018 kadrosu

Survivor gönüllüler 2018 kadrosunda yer alan Yağmur Banda güzelliği ile dikkat çeken bir isim. İzmir kızı olan Yağmur Banda milli bir tekvandocu. Yağmur Banda instagram hesabında sevgilisini gizlerken ailesinden sadece annesini paylaşmış.

Abone ol

Yağmur Banda, Survivor Gönüllüler 2018 kadrosunun en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. İlk günden adada iddialı olduğunu ortaya koyan Yağmur Banda, survivor'ın yeni İzmirlisi. Güzelliği ile dikkat çeken Yağmur Banda aynı zamanda sporcu bir geçmişe sahip. Peki Yağmur Banda'nın sevgilisi var mı annesi dışında neden kimseye instagramında yer vermiyor. İşte Yağmur Banda kimdir sorusunun yanıtı;

YAĞMUR BANDA NERELİ İŞTE ANNESİ : Aslen İzmirli olan Yağmur Banda, 1998 yılında doğdu. 20 yaşında olan Yağmur Banda, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sporcusu . Yağmur Banda instagram hesabında ailesinden sadece annesi Deniz Banda'ya yer vermiş. Babası Hamit Banda ve sevgilisine dair bir paylaşımı ise bulunmuyor.

YAĞMUR BANDA MİLLİ TEKVANDOCU : Yağmur Banda tekvando sporu ile ilgileniyor. Yağmur Banda Türkiye Şampiyonluğu'nun yanı sıra birçok defa 2.'lik ve 3.'lük derecelerinin sahibi oldu. Tekvando sporuna 2006 yılında başladığını belirten Yağmur Banda, Instagram hesabında da sık sık sporcu kişiliğini yansıtan fotoğraflar paylaşıyor.

Yağmur Banda'nın sevgilisi kimdir annesi dışında kimse yokYağmur Banda'nın sevgilisi kimdir annesi dışında kimse yokYağmur Banda'nın sevgilisi kimdir annesi dışında kimse yokYağmur Banda'nın sevgilisi kimdir annesi dışında kimse yokHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN