BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.502,40
HABER /  GÜNCEL

Ya İbo Show, ya Süper Star

Süper Star'ın yayınını kestiren Tatlıses, resti çekti. Pazar sürpriz olabilir.

Abone ol ATV'nin yeni programı Süper Star, dünkü yayını ile İbrahim Tatlıses'i çıldırttı. Süper Star'ın yarışmacılarından Serpil Benay'ın, "Önümü kestiler" iddiasının ucu İbrahim Tatlıses'e dokundu.

Benay, bu kişinin eski organizatör Hasan Bora olduğunu söyledi, ardından Hasan Bora ile yapılmış bir söyleşi ekrana geldi.

Bora, o dönem menajeri olduğu İbrahim Tatlıses'in talimatıyla Benay'ın "üstünü çizdiğini" söyledi. Bora, "İbrahim Bey, Serpil Hanım'a yaptığı teklifin karşılığını alamayınca bana 'Önünü kes' dedi, ben de yaptım" iddiasında bulundu.

YAYINI KESTİRDİ

Bu iddialar canlı yayında dile getirilirken, bir anda yayın kesildi. İddialar İbrahim Tatlıses'in ATV yönetimi arayarak yayını kestirdiği yönünde.

İBO REST ÇEKTİ

Bu krizin ardından ATV'de dün gün boyunca "Süper Star mı, yokse İBO Show mu" tartışması yaşandı. Hangi programla yolların ayrılacağı üzerine toplantılar yapıldı.

Tatlıses, yöneticilere "Ya ben ya o" dedi. Yöneticilerin de Tatlıses'e "Sen bilirsin" yanıtını verdiği iddia edildi. Bu durumda İbo Show muhtemelen pazar günü atv'de olmayabilir...