BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,84
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Xiaomi'den yeni kablosuz şarj cihazı!

Xiaomi, Universal Fast Charge Edition isimli yeni Mi kablosuz şarj cihazını tanıttı. Bu fiyata almayanı dövüyorlar!

Abone ol

Çin'in yükselen yıldızı Xiaomi, Universal Fast Charge Edition isimli yeni Mi kablosuz şarj cihazını tanıttı.

Alüminyum alaşımlı bir gövdeye sahip olan şarj cihazı, telefonun kaymaması adına üzerine slikon kaplı bir dış koruma ile geliyor. Üstelik cihaz, kablosuz şarj destekli  tüm telefonlar ile uyumlu olarak çalışabiliyor. Bu da haliyle Xiaomi markasını diğer kablosuz şarj istasyonlarından bir adım öne taşıyor.

Şirketin açıklamasına göre Mi kablosuz şarj cihazı, 4mm mesafeye kadar cihazları rahat bir şekilde şarj edebiliyor. Bu nedenle de metal olmadığı sürece telefon kılıfınızı çıkarmadan cihazınızı şarj edebiliyorsunuz.

Xiaomi yeni kablosuz şarj cihazını tanıttı! Cihaz, Mi MIX 2S, iPhone X, iPhone 8 ve 8 Plus gibi akıllı telefonlar için 7,5 W, Galaxy Note 9, S9 gibi akıllı telefonlar için ise 10W kablosuz şarj desteğine sahip.

Telefonun ne kadar dolduğunu gösteren bir ekrana da sahip olan cihaz, sıcaklık koruması, aşırı gerilim koruması, kısa devre koruması gibi özelliklere de sahip. Ancak Mi şarj cihazının belki de en önemli özelliği sadece 10 dolara satılıyor oluşu. Şaşırdınız değil mi? Bence şaşırmayın, karşınızda Xiaomi var. 

Kablosuz şarj cihazı 3 Eylül 2018’den itibaren resmi olarak satışa sunulacak. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz yeni kablosuz şarj cihazı hakkında?

Kaynak: Teknolojioku