BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Whitney Houston'un kızı da kendi gibi öldü!

Whitney Houston'un 22 yaşındaki kızı Bobbi Kristina Brown yaşamını yitirdi. Brown da annesi gibi evinin küvetinde bulunmuştu.

Abone ol

ABD'li ünlü şarkıcı Whitney Houston ve R&B sanatçısı Bobby Brown'ın 22 yaşındaki kızları Bobbi Kristina Brown, hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti.

31 Ocak'ta ABD'nin Atalanta kentindeki evinin küvetinde bilincini kaybetmiş bir halde bulunan ve hastaneye kaldırılan Bobbi Kristina Brown'dan kötü haber geldi. Geçtiğimiz aylarda beyninde giderilemeyecek bir hasar oluştuğu açıklanan, anne ve babası gibi şarkıcı olan 22 yaşındaki Brown'un hayatını kaybettiği duyuruldu.

Ailesi tarafından bugün yapılan açıklamada Brown'un hayatını kaybettiği bilgisi doğrulandı ve genç şarkıcının yaşam mücadelesi boyunca kendisine destek verenlere teşekkür edildi. 

whitney houston'un kızı bobbi kristina brown yaşamını yitirdi.jpg
ANNESİ DE KÜVETTE ÖLMÜŞTÜ

Bobbi Kristina Brown'un Altı Grammy ödüllü annesi Whithey Houston, 11 Şubat 2012'de Beverly Hills'te kaldığı otel odasının küvetinde ölü bulunmuştu. Uyuşturucu aldığı belirlenen Houston'a yapılan otopsi, sanatçının küvetin içine yüzüstü düşerek kazara boğulduğunu ortaya çıkarmıştı.