BIST 9.722
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.425,83
HABER /  GÜNCEL

Whatsapp'a nasıl girilir engel aşma uygulamaları

'Whatsapp'a neden giremiyorum, whatsapp'a nasıl girebilirim' soruları günün en çok merak edilenleri arasında. Whatsapp engelini kaldırmak için bu uygulamaları indirmeniz gerekiyor. Whatsapp nasıl bağlanırım detayları internethaber'de.

Abone ol

TÜRKİYE dün geceden itibaren internette erişim sorunu yaşıyor. Facebook, twitter, whatsapp kullanıcıları internette ne sorunu olduğunu merak ediyor. Whatsapp'a giremeyen vatandaşlar, 'whatsapp'a nasıl bağlanırım' sorusunun cevabını arıyor. İşte whatsapp'taki erişim engelini aşan uygulamalar.

Whatsapp'a erişim engeli geldi. Türkiye dün geceden itibaren internet sorunu yaşıyor. Dün gece HDP gözaltıları nedeniyle internet dün geceden itibaren yavaşladı.

WHATSAPP'A GİREMİYORUM

Bu kez Whatsapp'a da erişim engeli geldi. WhatsApp'tan gönderilen iletiler, karşı tarafa iletilemiyor. İnternet sürekli gidip geliyor. Facebook çok yavaş ve zaman zaman cevap veremiyor. Whatsapp'a girmek için telefonunuza bazı uygulamaları indirmeniz gerekiyor.

WHATSAPP'A NASIL GİRERİM BU UYGULAMALARI İNDİRİN

Whatsapp'a nasıl girerim sorusuna cevap arayan vatandaşların telefonlarına bazı uygulamaları indirmek gerekiyor. Telefonunuza play store ya da app store'dan bu uygulamaları indirerek Whatsapp'a girebilirsiniz. İndirilmesi gereken uygulamalar şöyle: Zenmate, VPN, Opera free vpn, zenmate core VPN, ücretsiz vpn