BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.433,10

WhatsApp'a gelmesi beklenen özellikler

WhatsApp'a gelmesi beklenen özellikler

WhatsApp geliştirme ekibi önümüzdeki aylarda Android ve iOS sürümleri için bir sürü güncelleme planladığından Whatsapp daha büyük ve daha iyi hale gelecek.

WhatsApp'a gelmesi beklenen özellikler

WhatsApp geliştirme ekibi önümüzdeki aylarda Android ve iOS sürümleri için bir sürü güncelleme planladığından Whatsapp daha büyük ve daha iyi hale gelecek. Geliştirme ekibi uzun zamandır iptal özelliği üzerinde çalışıyor ki zaten platformda en çok aranan özellik de bu. Ekibin, yakında iletiyi geri çağırma özelliğinin nasıl çalıştığını duyurması da bekleniyor.

WhatsApp'a gelmesi beklenen özellikler

Bunun dışında WhatsApp Business, Facebook Messenger'dan ilham alan yeni çıkartmalar, iş dünyası için yeni bir logo ve daha pek çok özellik de dahil olmak üzere WhatsApp’a birçok özellik geliyor.

WhatsApp'a gelmesi beklenen özellikler

1- Doğrulanan işletme Doğrulanmış işletme logosu ve çift mavi tik simgesi birçok markada zaten mevcut. Müşterileriyle kolayca bağlantı kurmalarına, bildirim ve promosyonları müdahaleci olmayan bir şekilde göndermelerine izin veriyor. WhatsApp geliştiricileri, spam gönderenlerin ve dolandırıcıların müşteri irtibatlarına erişmesini durdurduğu için doğrulanmış bir iş sağlıyor.

WhatsApp'a gelmesi beklenen özellikler

2- Yeni çıkartmalar Ağır bir WhatsApp kullanıcısıysanız, emojilerin biraz farklı görünmesine hazır olun. Emojipedia, popüler mesajlaşma uygulamasının en yeni Android beta sürümünde ilk kez emoji ayarlarını değiştirdiğini söyledi. Şimdiye kadar WhatsApp her zaman Apple'ın emoji setini kullanıyordu. Ekip, Facebook Messenger'dan esinlenilerek WhatsApp arayüzüne çok sayıda çıkartma koleksiyonu getirmeye çalışıyor. Yakında, Android ve iOS platformlarındaki kullanıcılar, arkadaşlarına ve ailesine çıkartmalar gönderebilecek. Dezavantajları, yeni bir şey tasarlamamış olması, Messenger uygulamasının tam tasarımını kullanması, zaten FB'nin sağladığı şeylere alışık olan insanlar için ilginç bir seçim olması. Bununla birlikte, WhatsApp'ın iOS'da oluşturulan yeni emojiyi de kabul edip etmeyeceği henüz belli değil. Yeni WhatsApp seti, Unicode'un en yeni standardı Emoji 5.0'ı kullanıyor; bu, WhatsApp içindeki yeni emojilerin bazıları henüz iOS'ta mevcut değil.