BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,76
ALTIN 2.492,38
HABER /  GÜNCEL

Vurulan emniyet müdüründen haber var

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Nurullah Zengin, vurulan emniyet müdürünün sağlığıyla igili bilgi verdi.

Abone ol

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Nurullah Zengin, Bingöl'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in yoğun bakım şartlarında tedavisinin sürdüğünü belirtti.

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Nurullah Zengin, Bingöl'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in yoğun bakım şartlarında tedavisinin sürdüğünü belirterek, “Müdürümüzün tedavisinde önemli bir aşamayı geçmiş bulunuyoruz. Bize geldiği andan itibaren solunum cihazına bağlıydı. Ama bugün solunum cihazından çıkardık hastamızı. Kendisi de akciğer kapasitesi olarak bunu tolere etti. Bu önemli bir aşamaydı” dedi.

ADIM ADIM İYİLEŞME SÜRECİNİ GÖZLÜYORUZ

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Zengin, Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in bağlı bulunduğu solunum cihazından ayrıldığını belirterek, “Müdürümüzün tedavisinde önemli bir aşamayı geçmiş bulunuyoruz. Bize geldiği andan itibaren solunum cihazına bağlıydı. Ama bugün solunum cihazından çıkardık hastamızı. Kendisi de akciğer kapasitesi olarak bunu tolere etti. Bu önemli bir aşamaydı. Bir süre daha yoğun bakımda tedavisine devam edilecek. Bundan sonraki aşamada inşallah yoğun bakımdan çıkışı olacak. Adım adım iyileşme sürecini gözlüyoruz” diye konuştu.