BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.407,74
HABER /  POLİTİKA

Vur vur inlesin Almanya dinlesin

Almanya'da Türk vatandaşlarıyla bir araya geleceği program iptal edilen Bozdağ, Malatya'da konaklayacağı otele gelişinde "Vur vur inlesin, Almanya dinlesin" sloganıyla karşılandı

Abone ol

Almanya'da Türk vatandaşlarıyla buluşacağı programı iptal edilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a, bir sempozyuma katılmak üzere geldiği Malatya'da destek gösterisinde bulunuldu.

Fransa'nın Strazburg kentindeki ziyaret ve temaslarını tamamlayan Bozdağ, bugün gerçekleştirilecek "Gençlerin Gözüyle Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa Sempozyumu"na katılmak için özel bir uçakla Malatya'ya geldi.

Malatya Erhaç Havalimanı'nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Vali Mustafa Toprak ve diğer yetkiler tarafından karşılanan Bozdağ, daha sonra Ankara'dan gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile konaklayacağı otele geçti.

BOZDAĞ'A DESTEK

Bozdağ, otelin önünde "Vur vur inlesin, Almanya dinlesin" sloganıyla kendisini karşılayan vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Strazburg'daki temasları iki gün süren Bozdağ'ın, Almanya'ya geçerek bir programda Türk vatandaşlarına hitap etmesi bekleniyordu. Bakan Bozdağ, Almanya'da katılacağı etkinliğe izin verilmemesinin ardından, bu ülkenin Adalet Bakanı Heiko Maas ile onun talebi üzerine yapacağı görüşmeyi de iptal etmişti.