BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,80
HABER /  DÜNYA

Volkan’dan derbi yorumu

Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, pazar günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray maçıyla ilgili, "Güzel bir derbi izleyeceğiz...

Abone ol

Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, pazar günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray maçıyla ilgili, "Güzel bir derbi izleyeceğiz ama bizim için onların ne yaptığı değil, bizim ne yaptığımız önemli" dedi.
Fenerbahçe’de yöneticileri, teknik ve idari sorumlular ve futbolcular, Büyük Kulüp Başkanı Duran Akbulut’un, Caddebostan’daki Büyük Kulüp’te verdiği öğle yemeğinde bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen öğle yemeğinden sonra basın mensuplarına açıklamalar yapan Büyük Kulüp Başkanı Duran Akbulut, kendisinin de Fenerbahçeli olduğunu ve Fenerbahçe’yi Büyük Kulüp’te ağırlamaktan şeref duyduğunu söyledi. Duran Akbulut, "Tüm Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyelerine idarecilere, teknik adamlara ve futbolculara hoş geldiniz diyorum. Bu bizim için şeref oldu .1882’de kurulan Büyük Kulüp, sosyal bir kulüptür. Ben 19 senedir başkanıyım benim gururlandıran şey Fenerbahçeliliğim. Biz hiçbir kulübümüzü ayırt etmiyoruz. Bursaspor şampiyon oldu onun bayrağını astık. Galatasaray şampiyon oldu onun bayrağını astık ama ben Fenerbahçeliyim. Benimi için Fenerbahçelileri ağırlamak da kendi adıma ve kulübümü adına büyük bir şeref ve onur oldu" dedi.
Yöneticilerden Deniz Tolga Aytöre ise "Fenerbahçe yönetimi olarak Büyük Kulüp yönetimine teşekkür ediyoruz. Biz bu buluşmaları önemli buluyoruz. Tüm katılanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

VOLKAN DEMİREL: "ONLARIN DEĞİL, BİZİM NE YAPTIĞIMIZ ÖNEMLİ"
Çok güzel bir organizasyona katıldıklarını belirten takım kaptanlarından Volkan Demirel ise, "Takım adına bu tip organizasyonlar önemli. Keyifli bir yemek yedik. İnşallah bu yemekler, birliktelikler sahaya yansıyacaktır" diye konuştu.
SB Elazığspor maçıyla ilgili olarak "Serimizi devam ettirmek istiyoruz" diye devam Volkan, "Kasımpaşa gibi bir takım önünde 3 puan almak önemliydi. Önümüzdeki maçlarda alacağımız galibiyetlerle sezon sonunda istenilen yere gelmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Hafta sonu oynanacak Beşiktaş-Galatasaray maçının güzel bir maç olacağını belirten Volkan Demirel, "Güzel bir derbi izleyeceğiz ama bizim için onların ne yaptığı değil, bizim ne yaptığımız önemli" dedi.
Beşiktaş’ın üst üste aldığı galibiyetler hakkında ise Volkan, "Şu an için bir yorum yapmak için çok erken. Şampiyonluk yoluyla ilgili yorumlar yapmak, şu an için bu tür yorumlar yapmak çok erken ve yanlış olur" diye konuştu.

“DAHA DA GÜZELLEŞECEK”
Sık maç oynamayı her zaman tercih ettiğini söyleyen Volkan Demirel, ancak bu sene malum durumlardan dolayı mücadelelerinin tamamını ligde verdiklerini belirterek, "Elimizde olan ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" dedi.
Takımın ortamının çok iyi olduğunu ve bunun aksi yönünde çıkan haberlerin kendilerini üzdüğünü belirten Volkan,"Bunlar gerçeği yansıtmayan haberler ve bizi üzüyor. Görüyorsunuz herkes burada, herkes yemeğe katıldı ve herkesin morali üst seviyede. Galibiyetler geldikçe bu ortam daha da güzelleşecek. Sıkıntılar oldukça da atlatmasını bileceğiz" şeklinde konuştu.
(İHA)