BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
HABER /  MAGAZİN

Volkan Aslan kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor Aylin Çoşkun'un sevgilisi

Şarkıcı Aylin Çoşkun'un 14 yıldır birlikte olduğu Volkan Aslan kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor soruları merak konusu oldu. Daha önce Volkan Arslan bana maddi desteği olamaz diyen Aylin Çoşkun'un 14 yıllık sevgilisi dün akşam Phuket adalarında evlenme teklif etti. Peki kimdir bu Volkan Aslan?

Abone ol

Aylin Çoşkun 14 yıldır beklediği evlilik teklifini dün akşam Phuket adalarında romantik bir sürprizle aldı. 14 yıldır birlikte olduğu Volkan Aslan ile evlilik yoluna giren Volkan Aslan kimdir, kaç yaşında, ve Aylin Çoşkun'un 14 yıllık sevgilisi Volkan Demir ne iş yapıyor, mesleği ne?

Ünlü şarkıcı Aylin Çoşkun'a sevgilisi Volkan Aslan Phuket adasında evlilik teklifi etti. Aslan, mumlar ve güllerle sürpriz yaparak Aylin Coşkun'u şaşırttı. 14 yıldır Volkan Aslan'la beraber olan Coşkun'un cevabı 'evet' oldu.

"AYAKLARIM YERDEN KESİLDİ"
Coşkun paylaşımına, 'Sanırım bu bir evlenme teklifiydi. Ayaklarım yerden kesildi mi? Evet' notunu yazdı.

AYLİN ÇOŞKUN KİMDİR: Aylin Coşkun, 1976 yılında Almanya'da dünyaya gellmiştir. Türk asıllı ailenin kızı olan Coşkun, eğitimini İzmir'de sürdürmüştür. İzmir Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi'nde eğitimini tamamlayan Aylin Coşkun, 1997'de güzellik yarışması Miss Globe 'da Türkiye Güzeli seçildi.

Müziğe olan ilgisiyle müzisyen hocalardan şan dersleri alıp bu konuda eğitimini tamamlamak üzere girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan ve Solfej bölümünden mezun oldu.

Bu arada İstanbul ve Ankara'da bir süre mankenlik yapmış, özel bir TV kanalında belli bir süre sunuculukta icra etmiştir. Şarkıcı günümüze kadar 7 tane albüm yapmıştır.

2000'li yılların başında ilk albümü Masalı Zeyno Müzik etiketiyle piyasaya çıkatmış sanatçının albümde kendisine ait Bu Kaçıncı parçası ve klip çektiği Yandım Allahım isimli parçaları ile müzik dünyasında yer etmiştir. Şarkıcı takip eden 6 albüm daha yapmıştır.

Aylin Coşkun bir röportajında şu açıklamayı yapmıştı:

VOLKAN’IN BANA MADDİ BİR GETİRİSİ OLAMAZ

*Ticaretle de uğraşıyormuşsun...

- Evet. Bir göz hastanesinin ortağıyım. Ses-ışık sistemi işim var. Onun haricinde kendi anonim şirketlerim var. Yurtdışıyla bağlantılı organizasyon işlerim var. Türk ekonomisine katkıda bulunduğumu düşünüyorum kendi çapımda. Zaten sanatçılıkla ilgili bile bundan 10 yıl önce 300 milyar vergim çıktı.

*0 yıl önce mi...

- En kötü sekiz yıldır. Bunların zaten belgeleri, makbuzları, her şeyi duruyor.

*Size maddi anlamda destek olan biri var mı?

- 12 yıldır Volkan Aslan ile birlikteyim ve onu çok seviyorum. Hayalimdeki adamla beraberim. Bunca yıldır maddi anlamda ikimizin de birbirimize bir artısı olmamıştır. Tabii ki bana jestler yaptı ama bana para vermek falan... Ben öyle bir kadın değilim.

*Aileden varlıklısın galiba...

- Ben dadılarla büyüdüm. Çok zor dönemler de geçirdik ama sonra tekrar toparlandık. Baba parası yemedim ama. Ben de çok çalıştım. Biri bin yapmayı bildim. Ben 80 liralık ayakkabıyla üç yıl sahne aldım. Parasızlıktan değil. Ben her zaman şundan yanayım: Belirli bir seviyeye gelene kadar paranı doğru kullanacaksın. Ondan sonra ne yapmak istiyorsan yap.