BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  EKONOMİ

Vodafone'nun yeni yurt dışı indirimi

Vodafone, Cep Avantaj Faturalı Tarifeleri ile her yöne dakika paketlerini yurtdışına aramalar için de kullanma olanağı sunuyor.

Abone ol

Yeni Cep Avantaj Faturalı Tarifeleri ile Vodafone aboneleri avantajlı fiyatlarla, bütçelerine en uygun yedi Cep Avantaj paketinden birini seçerek ev telefonları, iş telefonları, Vodafone'lular ve diğer operatörlerle özgürce konuşma ayrıcalığını yaşayacak.

Tarifelerin sunduğu her yöne dakikalar ile sadece Türkiye'deki sabit ve cep telefonu numaraları değil; aynı zamanda yurt dışındaki 333 milyon Vodafone abonesi ve Avrupa ve Amerika'yı da kapsayan 50'ye yakın ülkedeki sabit hat numaraları da aranabilecek.

Cep Avantaj Faturalı Tarifeleri'ni değerlendiren Vodafone Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şunları söyledi:
"Mobil iletişim teknolojilerindeki global bilgi birikimimizi ve gücümüzü değer yaratan hizmetlere dönüştürerek, Türkiye'deki abonelerimizin hizmetine sunuyoruz. Cep Avantaj Tarifeleri ile sadece yurtiçini arama değil, yurtdışını arama avantajını da abonelerimizin cebine taşıyoruz. Örneğin, 15TL olan Cep Avantaj Mini tarifemizi seçen bir abonemiz tarifenin sunduğu her yöne 150 dakika ile ister yurtiçindeki isterse de Almanya'daki yakınlarıyla hiçbir ek bir ücret ödemeden konuşabilecek. Türkiye'de bireysel abonelere sunulan bir ilk olan bu avantaj ile abonelerimize dünya mobil iletişim devi Vodafone'nun global gücünden gelen olanakları sunuyoruz. Müşteri memnuniyetini arttırmaya, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak onlara gerçek anlamda değer yaratmaya odaklanan hizmet anlayışımız devam edecek."