BIST 9.814
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.432,30
HABER /  EKONOMİ

Vodafone Türkiye CEO'su Öğüt istifa etti

Yaklaşık 3 yıldır Vodafone Türkiye'de CEO'luk görevini yürüten Gökhan Öğüt, istifa etti. Öğüt'ün yerine Vodafone İtalya’nın Finanstan sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Colman Deegan getirildi.

Abone ol

Yaklaşık 3 yıldır Vodafone Türkiye'de CEO'luk görevini yürüten Gökhan Öğüt, istifa etti. Vodafone'dan yapılan açıklamada Öğüt'ün yerine Vodafone İtalya’nın Finanstan sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Colman Deegan getirildi.

SERPİL TEMURAY'A BAĞLI ÇALIŞACAK

Vodafone Türkiye'nin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Vodafone Türkiye CEO’su olarak yeni görevine 19 Eylül 2016 itibariyle başlayacak olan Colman Deegan, Vodafone Grubu Afrika, Ortadoğu, Asya ve Pasifik (AMAP) Bölge CEO’su Serpil Timuray’a bağlı olarak çalışacaktır. Serpil Timuray aynı zamanda Vodafone Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı sorumluluğunu da üstlenecektir."

VODAFONE 22.4 MİLYON ABONEYE ULAŞTI

Serpil Timuray konu ile ilgili açıklamasında “Vodafone Grubu olarak, Türkiye’nin potansiyeline inancımız tam olarak ve uzun soluklu bir vizyon çerçevesinde, ülke ekonomisine artarak katkı sağlayacak yatırımlarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Vodafone’un, Türkiye’deki ilk on yılında, müşteri memnuniyeti odaklı stratejik programı ve güçlü profesyonel ekibi sayesinde 9.3 milyar TL gelir ve 22.4 milyon abone seviyesine ulaştığı başarılı performansını, Colman Deegan ile yeni dönemde daha da yükseltmek üzere çalışacağız.” dedi.

TÜRK İNSANINA HEP HAYRAN KALDIM

Colman Deegan da yeni görevi ile ilgili "Vodafone Türkiye’ye katılmaktan ötürü son derece mutluyum. Türkiye’yi birçok kez ziyaret ettim ve insanların enerjisi, çalışkanlığı ve sıcaklığına her zaman hayran kaldım. Geçtiğimiz yıllarda elde edilen büyük başarıyı sürdürerek, Vodafone Türkiye’nin başarı hikayesini daha da ileriye götüreceğiz." dedi.