BIST 9.065
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,98

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 5'i yerli 7 film vizyona giriyor. Johnny Depp, ve Daisy Ridley gibi aktörlerin rol aldığı "Doğu Ekspresinde Cinayet", Şener Şen'in başrolde olduğu "Yol Ayrımı", romantik komedi türünde ise "Mutluluk Zamanı" öne çıkıyor.

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

"Doğu Ekspresinde Cinayet" Halep'te çözdüğü bir davanın ardından İstanbul'a gelen Belçikalı dedektif Hercule Poirot (Kenneth Branagh) burada birkaç gün kalma niyetinde olsa da, acil başka bir durum ortaya çıkınca kendini Calais üzerinden Londra'ya gidecek Doğu Ekspresi'nde bulur. Trende farklı uluslardan, farklı toplumsal konum ve mesleklerden gelen insanlar vardır. Büyük bir kar fırtınasının olduğu bir gece, trendeki bir yolcu öldürülür. Olayı çözmek ve içlerindeki katili bulmak, Poirot'ya kalmıştır.

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

"Umudun Öteki Yüzü" Khaled (Sherwan Haji) Finlandiya'ya geldikten sonra burada sığınma hakkı talep eden, ancak reddedildikten sonra yasadışı yollarla ülkede kalmış Suriyeli bir göçmendir. Yolu kumarbaz restoran sahibi Wikström (Sakari Kuosmanen) ile kesişince Helsinki'deki yeraltı hayatı da farklı bir seyre girecektir.