BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.488,52

Vizesiz gidebiliceğimiz ülkeler

Vizesiz gidebiliceğimiz ülkeler

Akdeniz çanağındaki fas, tunus ve mısır’dan, uzakdoğu’nun egzotik ülkeleri tayland ve singapur’a, güney afrika’dan, arjantin ve brezilya gibi latin amerika ülkelerine birçok ülke, türk tatilcilerden vize istemiyor. farklı, eğlenceli ve egzotik bir seyahate çağıran bu ülkelerdeki tatiller de...

Vizesiz gidebiliceğimiz ülkeler

Akdeniz çanağındaki Fas, Tunus ve Mısır’dan, Uzakdoğu’nun egzotik ülkeleri Tayland ve Singapur’a, Güney Afrika’dan, Arjantin ve Brezilya gibi Latin Amerika ülkelerine birçok ülke, Türk tatilcilerden vize istemiyor. Farklı, eğlenceli ve egzotik bir seyahate çağıran bu ülkelerdeki tatiller de aslında, Türkiye’de ağustos ayında çıkılan tatile yakın maliyet sunuyor.(Arnavutluk- Shëngjin)

Vizesiz gidebiliceğimiz ülkeler

Buna göre, bu ay, en cazip ve uygun fiyatla yurt dışı seyahatleri sıralamasında bir numarayı Dalmaçya Turları, ikinciliği Mısır, üçüncülüğü Tunus, dördüncülüğü Fas, beşinciliği de Taylad ve Singapur alıyor.(Karadağ)

Vizesiz gidebiliceğimiz ülkeler

Etstur Yurtdışı Turlar Müdürü İbrahim Cenk Okumuş’un verdiği bilgiye göre her cumartesi, İzmir’den gemiyle Dalmaçya turuna çıkılabiliyor. Vizesiz yapılan bir haftalık turla, Arnavutluk, Hırvatistan, Karadağ ve Bosna-Hersek geziliyor. Okumuş, "Gece yolda, gündüz başka limanlarda, her gün başka yerleri görme imkanı sunmasıyla çok keyifli ve renkli, çocuklu ailelerin de katılabileceği bir tur. Çoğu insanın görmek istediği yerler tek turda gezilebiliyor" dedi. (Drina Köprüsü, Bosna-Hersek)

Vizesiz gidebiliceğimiz ülkeler

Pasaport, iki resim, nüfus cüzdanı fotokopisiyle hemen vize verilen Mısır’da da hem deniz-kum-güneş hem kültür turu yapmak mümkün. Kızıldeniz’e dalma, plajlarda kumların ve sıcak denizin keyfini çıkarma, Kahire’de piramitleri görme şansı veren turlarda, ziyaretçiler dünyanın en gözde turizm bölgelerinden biri haline gelen tatil beldesi Şarm El Şeyh’te ağırlanıyor. Şehirde, nem olmaması sıcaktan bunalmayı önlüyor. (Şarm El Şeyh)