BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Villada dehşet!

Bodrum'da yine kadın cinayeti! Eşini bıçaklayarak öldürdü.

Abone ol

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, modacı 37 yaşındaki İhsan Bora Sengir, 1 yaşındaki oğullarının da evde bulunduğu sırada, ABD’li öğretmen eşi 39 yaşındaki Easter Parker Sengir’i boğazından ve göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Bir çocuk babası İhsan Bora Sengir, 2 hafta önce kiralayıp taşındıkları Gümüşlük Mahallesi, Özgüvendik Sokak’taki bir site içindeki villarında, ABD’li eşi Easter Parker Sengir ile dün akşam saatlerinde yemek yedikten sonra Alkol almaya başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle çift arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, saat 00.30 sıralarında, masadaki ekmek bıçağını kapan İhsan Bora Sengir, öğretmenlik yapan ABD’li eşi Easter Parker Sengir’i, 1 yaşındaki oğullarının da evde bulunduğu sırada boğaz ve göğsünden yaraladı.

Aşırı kan kaybeden Easter Parker Sengir, olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayın ardından bayıldığı öne sürülen İhsan Bora Sengir, dün Sabah saatlerinde evlerine gelen kız kardeşinin zili çalmasıyla kendine geldi. Jandarmayı arayan İhsan Bora Sengir, durumu anlatıp, teslim oldu.

İhsan Bora Sengir, jandarmadaki ifadesinde, "Yemekte tartıştık. İkimiz de alkollüydük. Kızıp, bana tabak ve bardakları fırlatıp, küfür etmeye başladı. Ben de masadaki ekmek bıçağını alıp, korkutmak için rastgele savurdum. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

İhsan Bora Sengir, gözaltına alınırken, eşinin cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Jandarma, şüphelinin ablası ve evsahibinin de aralarında bulunduğu 5 kişinin ifadesine başvururken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. Çiftin 1 yaşındaki oğulları ise yakınlarına teslim edildi.