BIST 9.476
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.493,95

Victoria’s Secret'ın 8 önemli sırrı

Victoria’s Secret'ın 8 önemli sırrı

Her yıl göz alıcı tasarımları ve modelleriyle milyonları ekrana kilitleyen Victoria’s Secret Moda Şovu’nun, sekiz önemli sırrını biliyor musunuz?

Victoria’s Secret'ın 8 önemli sırrı

Ülkemizde her yılbaşında görkemli defileleriyle TV ekranındaki yerini alan Victoria’s Secret Moda Şovu, gerek düzgün fizikli ‘melekleri’, gerekse birbirinden çekici tasarımlarıyla göz dolduruyor. Milliyet'in haberine göre; gösterimi bir saat süren şov için çalışmalar, aylar öncesinden başlıyor. Meleklerin kanatları, ürünlerin tasarımları, saç-makyaj, şehir tanıtımı ve uyulması gereken diyetler dikkat çekerken, defilenin perde arkasında uyumlu bir ekip yer alıyor.

Victoria’s Secret'ın 8 önemli sırrı

HER MODEL İÇİN AYRI BİR ŞOV: 1- El yapımı kanatların ortalama ağırlığı 7-10 kilogram arasında. Şimdiye dek en ağırını 2011 yılında Alessandra Ambrosio taşıdı. Model, dört aylık hamileyken 27 kilogramlık kanatlarıyla yürüdü. 2- Aylar süren sıkı diyetlerin ardından düzenlenen şov sonrası, açık büfesi olan büyük bir parti veriliyor. Yapımcısından tasarımcısına, modelinden makyözüne kadar herkes, after party’de buluşuyor. 3- Her model şov için ayrı bir güzellik hazırlığından geçiyor. Devasa kulislerde onlarca kuaför ve makyöz onları beklerken, saç-makyaj ve hazırlanma, ortalama beş saat sürüyor.

Victoria’s Secret'ın 8 önemli sırrı

4- Modeller, ekranda göründüğü gibi podyumda bir kez yürümüyor. Olası bir aksiliğe karşı şovlar iki kez kayda alınıyor ve ardından mükemmel montaj için yapım sonrası ekibi bir araya geliyor.

Victoria’s Secret'ın 8 önemli sırrı

5- Melekler çoğu zaman ‘en büyük kanat yarışı’na giriyor. Haftalar öncesinde yapılan seçmelerin ardından, verilen kanatların büyüklüğü, markadaki kıdemi simgeliyor. Öyle ki modacılar ‘kanat’ kelimesi yerine ‘kemer’ sözcüğünü kullanıyor!