BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
HABER /  MEDYA

Victoria Secret hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?

Victoria Secret yılbaşı gecesinin vazgeçilmezi olanlar melekler 31 Aralık gecesi kaçta yayınlanacak? Victoria Secret melekleri hangi kanalda kaçta yayınlanacak? Detaylar internethaber'de.

Abone ol

Yılbaşına sayılı saatler kaldı. Yılbaşının vazgeçilmez programı Victoria Secret melekleri hangi kanalda saat kaçta sahne alacak? Türkiye'de Victoria Secret yayınlanacak mı? İşte detaylar.

Bu yıl ilk defa Paris'te çıkacak olan meleklerin gösterileri her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye'de televizyondan gösterilecek. Podyumun melekleri peki Türkiye'de hangi kanalda saat kaçta gösterilecek?

VICTORIA SECRET MELEKLERİ YILBAŞI GECESİ EKRANLARDA

Victoria Secret melekleri bu gece yani yılbaşına girer girmez TLC ekranlarında yer alacak. Yılbaşı gecesi 31 Aralık 2016'yı 1 Ocak 2017'ye bağlayan gece melekler sahne alacak. 

SÜRPRİZ SANATÇILAR SAHNE ALACAK

Moda ve eğlence dolu gecede müzik keyfi de yaşanacak. Ünlü defilede bu sene Grammy ve Altın Küre ödüllü Lady Gaga, 4 Grammy ödülüne sahip Bruno Mars ve 2 Grammy ödüllü The Weeknd sahne alacak. Victoria’s Secret Fashion Show 2017 defilesi, 31 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 00:00’da TLC ekranlarında olacak. Milyonların takip ettiği defile ilk Paris’ten ekranlara gelecek.