BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.432,89
HABER /  GÜNCEL

Veysi Kaynak'tan şok FETÖ sözleri!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, 15 Temmuz sonrası başlatılan FETÖ operasyonlarıyla ilgili konuştu 2010 KPSS sınavında soru verilen kadınların yüzde 30'nun askeri bir personelle evlendirildiğini söyledi.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, 2010 yılında iptal edilen KPSS'de soru verilen kadınların yüzde 30'nun askeri bir personelle evlendirildiğini söyledi. Kaynak, 15 Temmuz sonrası 1400 yıldan beri bozulmadan gelen son dinin sapık bir zihniyetten kurtarıldığını söyledi.

Kaynak, Elbistan ilçesindeki ziyaretinde, Mardin'de terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Durmuş Polat'ın babası

2010 yılı KPSS, mahkeme tarafından iptal edildi. İlk tespitlere göre o sınavda soru verilen kadınların yüzde 30'u şuanda bir askeri personelle evlendirilmişler.

Menderes Polat ile Diyarbakır'da terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Uğur Kartal'ın babası Kazım ve annesi Fadime Kartal'a taziyelerini iletti. Burada yaptığı konuşmasında Kaynak şunları söyledi:

"35 tane, ülkemizin en zor zamanında görev yapacak SAT komandolarını, cumhurbaşkanını öldürmeye göndermişler. Başbakanın aracı taranıyor. TBMM bombalanıyor. Bu millet o anların ilk dakikasından itibaren meydanlara çıktı. Bu durumu başka milletleri yönetenlerin anlaması mümkün değil. Elinde en ufak bir savunma silahı yok. Millet böyle bir tabloda kendi iradesine sahip çıktı. Darbe girişiminin biran olsun başarılı olduğunu hayal ederseniz, bizim bugün Suriye'den Somali'den daha kötü bir iç savaşa sürükleneceğimizi tahmin ediyorum. Bunu yapanlar bu milletin himmet diye verdiği paralarla terörist yetiştirmiş adamlardır.

"ASKERİ PERSONELLE EVLENDİRİLMİŞLER"

İnsan hangi niyetle özel bir durumunu çeker. Ne işine yarar? Sonradan anlaşılıyor. Bunlar şantaja yarıyor, kumpasa yarıyor. 15 Temmuz'da bu millet kendi geleceğini kendisi sağlama almıştır. Hangi din kendi çıkarı için bir başka garibanın hakkını gasp etme izni verir. KPPS yolsuzluğundan bahsediyorum. Gariban birisi belki ineğini satarak çocuğunu okutacak. Memur olsun, asker olsun, polis olsun isteyecek. Siz çocuğunuzu yetiştirmek için tüm imkanlarınızı seferber edeceksiniz. Sonra birileri sınav sorularını birilerine peşkeş çekecek. Senin çocuğunun hakkını, hukuku gasp edilecek. 2010 yılı KPSS, mahkeme tarafından iptal edildi. İlk tespitlere göre o sınavda soru verilen kadınların yüzde 30'u şuanda bir askeri personelle evlendirilmişler. Hangi hak dini bir başkasının hakkını bir başkasına vermeye izin verir."