BIST 8.715
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.240,68
HABER /  MEDYA

Veto yedi denilen Hande Fırat ile Erdoğan karşılaşınca...

CNN Türk-Kanal D ortak yayına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakan Çelik'in sorularını yanıtlamıştı. Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın olmaması ise merak konusu olmuştu. Hande Fırat paylaştığı fotoğrafla iddialara cevap vermiş oldu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam CNN Türk-Kanal D canlı yayınına katıldı. 

Canlı yayında Hande Fırat'ın olmaması 'Karargah Rahatsız' manşeti sonrası yaşanan gelişmelerle ilişkilendirilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınında Hakan Çelik'in sorularını yanıtlamıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hande Fırat'ı yayında istemediği yönündeki haberlere Fırat, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafla cevap verdi. 

Dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşan Hande Fırat, 'Merak edenlere gelsin . Dün akşamdan ..." notu da ekledi. 

Hande Fırat, son olarak Hürriyet Gazetesi'nde imzası bulunan 'Karargah Rahatsız" haberini yapmıştı. Haber nedeniyle büyük eleştiri alan Fırat, dün akşam Erdoğan ile fotoğraf paylaşarak hakkında çıkan iddiaları da yalanlamış oldu.

Hande Fırat sosyal medya hesabında paylaştığı bir diğer fotoğrafta da 15 Temmuz gazileri ile poz verdi. Gazilerle olan fotoğrafına da "Dün geceden...15 TEMMUZ gazilerimiz" notunu ekledi. 

          

Hürriyet'in 'Karargah Rahatsız' haberine Erdoğan'dan yeni açıklama

Hande Fırat dedikodusu doğru mu? Erdoğan yayını...