BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,94
HABER /  MAGAZİN

Kate Upton'a öyle bir evlilik teklifi yaptı ki..

Ünlü model Kate Upton haftasonu katıldığı Orlando Magic maçında süpriz evlilik teklifi ile şaşkına döndü.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Sports İllustrated'ın başarılı modeli Kate Upton haftasonu sevgilisi Justin Verlander ile gittiği Orlando Magic's basketbol maçında süpriz bir evlenme teklifi aldı.

Amerikalı ünlü model Kate Upton basebolcu sevgilisi Justin Verlander ile birlikte gittiği Orlanda Magic's basketbol maçında aldığı süpriz evlenme teklifi ile şok oldu. Kişisel twitter hesabından yayınladığı devasa pırlanta yüzüğü ile tüm hayranlarını şaşırtan ünlü model Kate Upton sevgilisi Justin Verlander ile katıldığı basketbol maçında evlilik teklifi aldığını doğruladı.

3.20140210173045.jpg

Ünlü model cuma akşamı katıldığı Orlando Magic's ile Oklahoma City Thunders arasında oynan basketbol maçında evlenme teklifi aldı fakat beyzbolcu sevgilisi Justin Verlander tarafından değil. Stuff Magic Maskot olarak bilinen Orlando'nun maskotu sihirli ejderha tarafından göz hapsine alınan güzel model kendisi tarafından evlenme teklifi aldı.

1.20140210173309.jpg

Orlando Magic'in maskotunun twitter hesabından yayınlanan yazıda
'Kendisi hayır da demedi.. Evet de demedi... Sadece bir şansım olduğunu söyledi...' yanıtı ile evlilik teklifini doğruladı.

2.20140210173418.jpg

Daha sonra güzel model Kate Upton'un beyzbolcu sevgilisi ile karşı karşıya gelen sihirli ejderha ' Justin Verlander'a telafi çalışmalarım... Tahammülü yok!'yazarak kendi takipçileri ve Kate Upton hayranlarına küçük ve sevimli bir şakada bulundu.