BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.429,94
HABER /  MEDYA

Ver Elini Aşk yeni bölüm bugün var mı 21 Kasım Kanal D yayın akışı

Ver Elini Aşk yeni bölüm ne zaman bugün var mı? 21 Kasım 2017 Kanal D yayın akışında bu akşam neler var? Ver Elini Aşk yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Abone ol

Kanal D'nin perşembe günleri ilgiyle izlenen dizisi Ver Elini Aşk 2 haftadır ekranlarda yoktur. Ver Elini Aşk final mi yapacak sorusu nihayet netlik kazandı.

Ver Elini Aşk dizisinin 10. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali İl, Sevda Erginci ve Köksal Engür’ün başrollerini paylaştığı Ver Elini Aşk, yeni gününde kaldığı yerden devam ediyor. Ekran macerasına kısa bir süreliğine ara veren Ver Elini Aşk, bu akşam 10. Bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Ayperi'nin babası Hayri, Kaan'a son sözünü söylüyor! Peki ailelerin karışması ikili arasındaki ilişkiyi etkileyecek mi? İşte Ver Elini Aşk 10. bölüm fragmanları ve özeti!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Lalin, Ayperi ve Kaan arasındaki aşk oyunlarını ilk anlayan kişi olur. Ayperi, bu sözü duyduğunda ise şaşkına döner. Mesut da Kaan'ı sıkıştırmaya devam eder. Ayperi ile aralarında olan ilişkiyi anlamaya çalışan Mesut, Kaan'ı ters köşe yapar ve almak istediği cevabı alır. 
Ayperi ve Kiraz'ın babası Hayri, olaylara dahil olmaya başlar. Kaan ile tanışan Hayri, Ayperi ile seviyeli bir dadı-patron ilişkisi istediğini net şekilde söyler.

Gördüğü fotoğraf karşısında çok sinirlenen Kaan, Ayperi’den hesap sorar. Ayperi’nin peşinden koşmasından memnun olan Kaan’ın kolay kolay yelkenleri suya indirmeye niyeti yoktur. Kiraz, yaptığı hırsızlığın sebebini konaktakilere açıklamak zorunda kalmış ve Emin Ağa duydukları karşısında geçmişteki hesaplaşmaları hatırlayarak sinir krizi geçirmiştir. Lalin, Oğuz’un evine yerleşmesiyle ikili arasında işler de karışır. Hayri’ye yardımcı olmaya çalışan Kaan, ezeli düşman olan Emin Ağa ve Hayri’nin karşı karşıya gelmesine sebep olurken asıl bu buluşmanın beklenmeyen şahidi Ayperi’dir.

VER ELİNİ AŞK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Ver Elini Aşk yeni bölüm 28 Kasım 2017 tarihinde ekrana gelecek. Kanal D yayın akışına baktığımız zaman Ver Elini Aşk'ın bugün tekrar bölümünün yayınlanacağını görüyoruz.