BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.516,09
HABER /  MEDYA

Ver Elini Aşk 9.yeni bölüm Ayperi bunu hiç beklemiyordu

Kanal D'nin merakla izlenen dizisi Ver Elini Aşk bu akşam 9.yeni bölümüyle ekranda olacak. Ver Elini Aşk yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi çekmişti peki bu akşam yeni bölümde neler olacak? Ver Elin Aşk 9.bölüm fragmanı haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Sevda Erginci ile Ali İl'in paylaştığı Ver Elini Aşk yeni bölümde Ayperi ve Kaan arasında kıskançlık krizi başlar. Merakla beklenen Ver Elini Aşk fragmanını izlediğimiz zaman Kaan'ın gömleğinde olan ruj izi her şeyi ortaya çıkarır. Peki Ayperi bu durum karşısında ne yapacak?

Ver Elini Aşk yayınlanan 9. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ver Elini Aşk yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Emin Ağa ve Asım Onbaşı’yı oyuna getiren Kaan ve Ayperi, bir daha onlarla görüşmemek üzere yemin edip köyden ayrılırlar. İşte, Ver Elini Aşk yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yaşadıkları şoku atlatamayan Emin Ağa ve Asım Onbaşı ise, ikilinin kalbini yeniden kazanmak için kolları sıvar. Emin Ağa bu sefer yaş tahtaya basmamaya kararlıdır ve Lalin’den destek alır. Bu sırada Kaan ve Ayperi de aileden kimseyle görüşmek istemedikleri için Oğuz’un evinde kalır.

Artık boşandıkları için Ayperi’nin gözünde yeniden "Kaan Bey" olan Kaan, köylü kızının gerçek duygularını ortaya çıkarmaya kararlıdır. Ayperi’yi kıskandırmak için elinden geleni yapan Kaan, türlü numaralara başvurur. Bu da eğlenceli anlara yol açar. Ancak Kaan’ın yüzleşeceği büyük sürpriz ve yakın zamanda ikilinin karşısına çıkacak beklenmedik misafir her şeyi yeniden tepetaklak edecektir.