BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.431,90

Venüs İkizler burcuna geçiyor

Venüs bugünden itibaren 31 Temmuz’a kadar İkizler burcunda ilerleyecek.

Akrep burcunda ilerleyen Ay sabah 04:35’de Yengeç burcundaki

Bugün 5 Temmuz Çarşamba... Merkür günündeyiz...

Akrep burcunda ilerleyen Ay sabah 04:35’de  Merkür ile üçgen açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Bilinçaltımızın ve sezgilerimizin çok hareketleneceği bu saatlerde rüyalarımız da ilginç mesajlar verebilir. Sabah saatlerinde duyarlı ve hassas enerjilerle çevremizdeki kişilerin duygu ve düşüncelerini sezebilir, empati yapabiliriz.

Ay 08:09’da Yay burcuna geçecek. Önümüzdeki iki gün Ay Yay burcunda ilerlerken inanç ve felsefeler, yabancı kültürler, medya, akademik ve hukuksal kavramlar, uluslararası işler, seyahatler ön plana çıkabilir.

Bugün Yengeç burcundaki Merkür ve Koç burcundaki Uranüs arasında oluşacak dik açı zaman zaman iletişim ve ulaşımda stres ve gerilim yaratabilir. Elektrikli ve elektronik eşyalarda da sorun yaşayabiliriz. Deniz ve hava ulaşımında da dikkatli olmalıyız.

Venüs bugünden itibaren 31 Temmuz’a kadar İkizler burcunda ilerleyecek. Bu dönemde iletişim, eğitim, bilgi paylaşımı, okumak, yazmak, gezmek, seyahat etmek keyif aldığımız konular arasında daha fazla yer alabilir. İlişkilerimizde duygular ve tutkular yerini zihinsel paylaşımlara, arkadaşlık ve yakın çevre ilişkilerine bırakabilir. Değişken ve hareketli enerjilerle özgürlüğümüz öne çıkarken, herhangi bir ilişkiye ait olmakta ve sahiplenmekte zorlanabiliriz.