BIST 8.796
DOLAR 32,34
EURO 35,09
ALTIN 2.238,07

Venüs Başak Burcunda

Aslan burcunda ilerleyen Ay sosyal ve sanatsal enerjileri güçlendiriyor. Özgüvenli ve cesur eylemlerle dış dünyada dikkat çekmek isteyebiliriz. Eğlence, sanat, organizasyonlar ve çocuklar ile ilgili konular öne çıkabilir.

Aslan burcunda ilerleyen Ay sosyal ve sanatsal enerjileri güçlendiriyor. Özgüvenli ve cesur eylemlerle dış dünyada dikkat çekmek isteyebiliriz.

Eğlence, sanat, organizasyonlar ve çocuklar ile ilgili konular öne çıkabilir. Ay 20:30’da Venüs ile kavuşacak ve ardından boşluğa girecek.

Ay kısa bir süre sonra 22:51’de Başak burcuna geçecek.

Bugün Venüs Aslan burcundan ayrılıp Başak burcuna geçecek.

Venüs 8 Kasım’a kadar Başak burcunda kalacak.

Venüs’ün horoskopta bulunduğu burç kişinin nasıl ilişki kurduğunu, kendi değeri hakkında ne düşündüğünü, nelere değer verdiğini, neleri arzu ettiğini ve sevdiğini açıklar. 

Venüs Başak burcunda ilerlerken ilişkilerde daha çekimser ve içedönük olabiliriz. Kendimizi duygusal olarak ortaya koymak istemeyebiliriz. 

Venüs Başakta düşüktür.  Kişi ilişkilerini, eş ve ortağını seçerken çok seçici ve analititk davranabilir. Çevresindekilerin eksik ve kusurlarını fark edip bunları eleştirmekten çekinmez. Para konularında ise pratik ve tutumludur.  Bu dönemde ilişkilerde duygulardan daha çok mantıklı ve hesapçı davranabiliriz.

Venüs Başak burcunda ilerlerken 11-13 Ekim’de Yay burcundaki Satürn ile kare açı yapacak. Bu durum gerek ilişkilerde gerekse maddi konularda engel ve kısıtlama yaratabilir. Melankolik, hesapçı ve kuşkucu tavırlar hoşnut olmamızı zorlaştırabilir.

24-25 Ekim’de ise Venüs Başak burcunda Jüpiter ile birleşecek ve Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapacak. Toprak elementindeki bu güzel görünüm daha güvenli ve huzurlu olmamıza hem ilişkilerde hem de iş, para ve kariyer konularında pratik ve somut değerler üretmemize imkan verebilir. Yeni girişimler ve başlangıçlar için bu günleri değerlendirebiliriz.

Demet BALTACI

demet@