BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,90
ALTIN 2.437,16

Venüs Balık burcuna geçiyor

Venüs 3 Şubat’a kadar Balık burcunda ilerleyecek. Bu dönemde sevgi, şefkat, aşk, romantizm gibi alanlarda beklentilerimiz güçlenirken, ilişkilerimizi idealize edebilir,

Bugün 3 Ocak Salı... Mars günündeyiz...

Balık burcundaki Ay güne duygusal ve hassas enerjiler veriyor. Sabah erken saatlerde Ay, Neptün ve Mars ile birleştiğinde bu etkiler daha da güçlenebilir.

Sezgilerimiz güçleneceğinden kollektif alandan alacağımız mesajlar da artabilir. Ruhsal ve bedensel hassas olabileceğimiz bu saatlerde kendimize özen göstermeliyiz.

Alerjiler ve bağışıklık sistemindeki kronik sorunlar artabilir. Zehirlenmelere, ayak, ayak bileği ve parmaklarında meydana gelebilecek sorunlara karşı tedbirli hareket etmeliyiz.

Maneviyat ve ruhsal çalışmalara zaman ayırmak için sabah saatlerini değerlendirebiliriz. Hassas kişilerin spiritüel deneyimler yaşaması da mümkün. Enerji alanımızı temizleyip, güçlendirecek şifa ve arınma çalışmaları yapabiliriz.

Venüs bugün Balık burcuna geçecek.

Venüs Balık burcunda yücelir ve kendine has özellikleri yaşamımıza daha güçlü bir şekilde yansıtır. Bu dönemde ilişkilerde romantizm ve duygusal beklentileri arttırırken, güzellik, estetik, sanat ve manevi kavramlarda daha verimli enerjiler verebilir.

Aşk ve sevgi ilişkilerinde Venüs aşırı idealist ve hayalci davranabilir. Bir ilişkiye kendini adamaya, feda etmeye, gerçekte var olmayan büyük aşklar beklemeye, platonik ilişkilere yatkındır. Maneviyat, ruhsallık, ilahi bir sevgi anlayışı söz konusudur. İlişkilerde ruhsal bütünleşme beklentisi, tensel arzuların önüne geçer. Sevgi, aşk ve sevgilinin çok yüceltilmesi kişinin kendi özdeğer kavramına zarar verebilir.

Venüs Balık burcunda yüksek bir yaratıcılık, ilham verebileceği için sanatsal çalışmalar için çok faydalıdır. Müzik, dans, resim, fotoğraf, sinema sektöründe yapılacak çalışmaları destekleyebilir.

Venüs Balık burcunda temsil ettiği maddi zenginliklerle ilgili de şanslar verebilir. Ancak Venüs burada parayı tutmakta ve değerlendirmekte zorlanabilir.

Venüs 3 Şubat’a kadar Balık burcunda ilerleyecek. Bu dönemde sevgi, şefkat, aşk, romantizm gibi alanlarda beklentilerimiz güçlenirken, ilişkilerimizi idealize edebilir, fedakarlıklarda bulunabiliriz. Güzellik, estetik, sanat ve maneviyatta da Venüs’ten daha fazla destek alabiliriz.

Venüs 13-14 Ocak’ ta Balık burcundaki Neptün ile kavuşacak.

Duyarlı, hassas, yaratıcı, ruhsal enerjilerin zirve yaptığı özel bir gün diyebiliriz. Sanat alanında ilham ve yaratıcılık üst boyutlara çıkabilir. Ruhsallık ve maneviyatta güçlü enerjilerin etkisi altında olacağız. Büyük vizyonlar üretebiliriz. Çevremize karşı daha duyarlı ve hassas olabileceğimiz için ihtiyacı olanlara yardım ve bağış yapabiliriz. Bayanlar Venüs’ün estetik değerlerini güzellik ile ilgili çalışmalarında  değerlendirebilirler.

Venüs Balık burcunda ilerlerken 28 Ocak’ta Yay burcundaki Satürn ile kare açı yapacak.

Sevgi ve ilişkilerde bazı sorumluluklarla yüzleşebiliriz ve kendimizi kısıtlanmış hissedebiliriz. Maddi engel ve sıkıntılar da ortaya çıkabilir. İlişkilerde ciddi davranmak, evlilik gibi uzun vadeli kalıcı adımlar atmak Satürn’ ün etkileri arasındadır. Maddi konularda da uzun vadeli kendimizi güvenceye alacak bir yapılandırma, tasarruf programı hazırlanabilir.

Balık ile birlikte diğer su grubu Akrep ve Yengeç burçları Venüs’ün enerjisinden 3 Şubat’a kadar verimli bir şekilde yararlanabilirler. Toprak grubu Boğa, Başak, Oğlak burçları da kendilerini daha keyifli ve şanslı hissedebilirler.