BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Venüs Akrep burcuna geçiyor

Venüs 1 Aralık’a kadar Akrep burcunda ilerlerken, ilişkilerde daha hırslı, tutkulu ve kıskanç davranabilir, cinsellik, finans, hisseli paralar, spirütiel kavramlara ilgi duyabiliriz.

Bugün 7 Kasım Salı... Mars günündeyiz...

İkizler burcundaki Ay sabah saatlerinde Uranüs ile uyumlu, Satürn ile de karşıt açı yapacak.

Eğitim, ticaret ve iletişim ile ilgili konularda görev ve sorumluluklar öne çıkarken, yaratıcı çalışmalar da yapabiliriz. Bilim ve teknolojiden fayda sağlayabileceğimiz gibi iş, kariyer ve akademik alanlarda önemli görüşmeler yapabiliriz.

Ay öğle saatlerinde Venüs ile uyumlu görünümde olacak. Sosyal ilişkiler canlanırken, kadın figürlerle ilişkilerimiz daha keyifli ve destekleyici olabilir.

Ay 13:45’den itibaren Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak. Öğleden sonraki saatlerde değişen enerji dinamikleri ile birlikte daha hassas ve duygusal davranabiliriz. Özel yaşamımız, yakınlarımız, evimiz, ailemizle ilgili kavramlar önceliğimiz olabilir.

Venüs bugün Akrep burcuna geçecek. Venüs 1 Aralık’a kadar Akrep burcunda ilerlerken, ilişkilerde daha hırslı, tutkulu ve kıskanç davranabilir, cinsellik, finans, hisseli paralar, spirütiel kavramlara ilgi duyabiliriz.