BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.510,47
HABER /  GÜNCEL

Velilere 'kontrollü ürün' uyarısı

Veliler dikkat! Çocuğunuzun okul alışverişi tehlike saçıyor olabilir... Bu uyarıya kulak verin.

Abone ol

Real Hipermarketlerinden okul alışverişi yapan velilere, ''Analizden geçmiş, kontrollü ürünleri tercih edin'' uyarısı geldi.

Yapılan açıklamada, real,- Hipermarketler Zinciri'nin, her yıl olduğu gibi bu yıl da okul açılış döneminde müşterilerine kaliteli ürünü en iyi fiyatı sunmayı hedeflediği belirtildi.

Şirketin, ''Şimdi tasarruflu olduk'' kampanyası düzenlediği ifade edilen açıklamada, 17 Eylül 2012 Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim-öğretim yılında okul alışverişlerini yapan veliler de, satın alacakları ürünler hususunda dikkatli olmaları, ''Analizden geçmiş, kontrollü ürünleri tercih etmeleri'' uyarısı yapıldı.

İHTİYAÇ SAHİBİ OKULLARA DİKKAT!

real Hipermarketler Zinciri'nin, okul alışveriş döneminde ihtiyaç sahibi okulları unutmadığına işaret edilen açıklamada, şirketin Procter& Gamble (P&G) ile ortak bir projeye daha imza attığı vurgulandı.

Açıklamada, 6-19 Eylül tarihleri arasında real,- Hipermarketlerinden P&G ürünleri satın alan müşterilerin, 68 ihtiyaç sahibi okul için özel hazırlanmış spor setlerine de katkıda bulunacağı belirtildi.

-Toplam 3 bin 65 okul ürünü çeşidi-

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

''Kırtasiye gurubunda 2 bin ve tekstilden bilgisayara diğer ürün gruplarında bin 65 olmak üzere sunduğu toplam 3 bin 65 okul ürünü çeşidi ile 2012-2013 eğitim-öğretim yılına hazır olan real,- Hipermarketleri ucuzluğun yanı sıra çocukların en çok tercih ettiği Disney, Marvel (Yenilmezler), Hello Kitty, Spider-Men, Barbie, Winx, Sponge Bob (Sünger Bob) karakterlerinin renklendirdiği okul-beslenme çantası, defter, kalem kutu gibi birçok ürünü de uygun fiyatlarla müşterilerine sunuyor.''

-12 hipermarkette bin 800'den fazla kişi çalışıyor-

Bu arada, Metro Group kuruluşu olan real,- Hipermarketler Zinciri AŞ Türkiye'deki merkez ofisini 1997 yılında İstanbul'da kurdu.

Türkiye'de ilk olarak 1998 yılında Ankara Bilkent mağazası ile faaliyete başlayan real,- Hipermarketleri, İstanbul, Ankara, Adana, Konya ve Antalya'da toplam 12 hipermarketi ile 107 bin 962 metrekare toplam satış alanı ve bin 800'ü aşan çalışanı ile hizmet veriyor. real,- Hipermarketleri uluslararası olarak da Almanya, Polonya, Rusya, Romanya ve Ukrayna'da faaliyet gösteriyor.