BIST 9.729
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.439,54
HABER /  MAGAZİN

Velayet davası kördüğüm

Şarkıcı Rafet El Roman ile Tuğba Altıntop arasında görülen velayet davasına devam edildi!

Abone ol

Şarkıcı Rafet El Roman ile boşanırken hazırlanan bir protokolle 2 kızının velayetini babaya bırakan, ancak daha sonra pişman olup velayet davası açan manken Tuğba Altıntop, ünlü popçu ile yeniden evlenecekleri yönünde çıkan haberleri yalanlayarak, "Yeniden bir araya gelmemiz mümkün değil" dedi.

Kadıköy Adliyesi'nde görülen velayet davası ise karar verilmek üzere 1 ay sonraya ertelendi.

2 yıl önce boşanan ünlü şarkıcı Rafet El Roman ile manken Tuğba Altıntop, boşanırken hazırladıkları protokolü mahkemeye sundu. Protokole göre Rafet'ten 20 bin dolar alan Altıntop, 2 çocuğunun velayetini babaya bırakmayı kabul etti. Çocukların her yıl 1 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasındaki 1 aylık zamanı anneleriyle geçirmelerine karar verildi. Rafet El Roman bu anlaşmaya uymayarak Almanya'da kendisiyle kalan çocukları geçen yıl getirmeyince Tuğba Altıntop mahkemeye başvurdu. Altıntop, velayet konusunda da fikir değiştirerek çocukların kendisine verilmesi istemiyle dava açtı.

Kadıköy 1. Aile Mahkemesi'nde görülen velayet davasının dünkü duruşmasına Tuğba Altıntop katılırken, Rafet El Roman gelmedi. Duruşmada dinlenen 3 tanık, Rafet El Roman'ın iyi bir baba olduğunu ve çocuklarıyla çok iyi anlaştığını söyledi. Söz alan Tuğba Altıntop, kendisinin de iyi bir anne olduğunu ve çocuklarının anneye ihtiyacı olduğunu söyledi. Mahkeme, dosyanın incelenerek karara bağlanması için duruşmayı 1 ay sonra erteledi.

Mahkemenin lehine karar vereceğine inandığını söyleyen Tuğba Altıntop, "Zaman içinde Rafet ile karşılıklı birbirimizi kıran açıklamalarımız oldu. Ancak şu anda aramızda sorun yok. İddia edildiği gibi birlikteliğimiz de yok. Ben onunla 1 kere evlendim ve boşandım. Yeniden bir araya gelmemiz söz konusu değil. Almanya'da bir bayanla evleneceği söyleniyor. Ona mutluluklar diliyorum. Ancak çocukların kendi annelerinin yanında olması çok daha sağlıklı olur. Kızlarımı hergün rüyalarımda görüyorum. Davayı reklam için kullandığım söyleniyor. Ben çocuklarımı asla reklam için kullanmam. Psikolojik tedavi gördüğüm doğru değil. Benim psikologlarım ailem ve avukatım" dedi.