BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.438,82
HABER /  DÜNYA

Vekil’den kaza yapan cezaevi müdürüne ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, geçirdiği kazada yaralanan İmralı Cezaevi Müdürü Ahmet Duzman’ın sağlığının iyi olduğunu ifade ed...

Abone ol

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, geçirdiği kazada yaralanan İmralı Cezaevi Müdürü Ahmet Duzman’ın sağlığının iyi olduğunu ifade ederek, bugün ya da yarın hastaneden ayrılarak evinde istirahat edeceğini söyledi.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, dün akşam Bursa’dan Ankara’ya giderken Mezitler bölgesinde aracının TIR’la çarpışması neticesinde yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İmralı Cezaevi Müdürü Ahmet Duzman’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulunan Şahin, Düzman’ın sağlığı hakkında bilgi verdi. Kazanın duyulmasıyla birlikte 112 ekiplerinin hemen olay yerine gittiğinin altını çizen Şahin, “112 ekipleri hastayı olay yerinden alarak İnegöl Devlet Hastanesi’ne getirdi. Hekimlerimiz hastamıza anında müdahale etti. Elinde, sağ ve sol ayağında kırıklar var. Müdür beyin şuan durumu iyi. Herhangi bir sıkıntısı yok. Ben kendisiyle konuştum, kaza anında da bilincinin açık olduğunu söyledi. Kendisinin kurtarılması ve araçtan çıkartılması noktasında itfaiye ve 112 ekiplerine teşekkür ediyorum. Doktoru da isterlerse bugün ya da yarın kendi evine çıkıp, istirahat edebileceğini söyledi. Olayı da net hatırlıyor. Başına daha büyük felaket gelmediği için ‘Verilmiş sadakam varmış’ diyor” dedi.
Hastanede doktorlar tarafından gerekli tedbirlerin alındığını vurgulayan Şahin, “İnegöl Devlet Hastanesi’nde bütün tıbbi imkanlar sonuna kadar kullanıldı. Bundan sonra yapacak bir şey yok. Sevk olsa bile istirahat etmesi gerekiyor. Hekimlerimiz bana böyle bir bilgi verdi” şeklinde konuştu.
(İHA)