BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.310,20

Vekil eskisinden galiz küfürler!

Balıkesir eski milletvekillerinden Ali Aydınlıoğlu"nun benim hakkımda bir gazeteciye "saldır" talimatı verdiği kaç gündür kulağıma çalınıyordu.

Balıkesir eski milletvekillerinden Ali Aydınlıoğlu"nun benim hakkımda bir gazeteciye "saldır" talimatı verdiği kaç gündür kulağıma çalınıyordu. 

Doğrusunu isterseniz böyle bir şeyin olacağına ihtimal vermiyor, dile getirilen iddianın finte ve vesvese amacıyla yayıldığını düşünüyordum.

Yanılmışım...

Bahsi edilen ses kaydı dün tarafıma ulaştırıldı. İddia sahiplerinin anlattıklarından çok daha fazlası var o ses kaydında. Benden bahsederken, "O namussuz, o pe...enk"  diye ağzına geleni sayıyor vekil eskisi...

Aslında bu konudan bahsetmeye hiç niyetim yoktu lakin ses kaydı ve galiz küfürler Balıkesir'in yerel medyasına yansıyınca bir iki kelam etmek istedim.

Merak etmeyin.

Ali Aydınlıoğlu hakkında kem sözler söylemeye hiç mi hiç niyetim yok. Sadece meseleyi yargıya taşıyacağımı, arıma, namusuma ve şahsıma edilen hakaret ve küfürlerin hesabını mahkemede soracağımı söylemek istedim. 

Artık Balıkesir ve Zekai Kafaoğlu hakkında da yazmayacağım. Yanlış anlaşılmasın, yazacak çok şey var. 

İhalelerde yapılan yolsuzlukların tüm belgeleri, teknik takibe takılan tüm konuşmalar, emniyetin çizdiği yolsuzluk şeması ve rüşvet pazarlıkları dahil olmak üzere daha pek çok belge var elimde...

Ben yazacaklarımı yazmış, gerisi ilgili ve yetkili AK Parti'nin üst yönetimine kalmış. Elimdeki belgelere gelince, onları ulaştıracağım adres belli...